furkanbeyhan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #11 wuboys1 dedi: Biliyosun ödemeli kargo kalktı. Başka şehirdensen ancak hesabıma yollarsan parayı kargo yollarım 450 TL tamam. Genişletmek için tıkla... O zaman gg üzerinden ilan açarsın hocam o şekilde alırım. İki taraf içinde güvenli olur bu şekilde.
wuboys1 dedi: Biliyosun ödemeli kargo kalktı. Başka şehirdensen ancak hesabıma yollarsan parayı kargo yollarım 450 TL tamam. Genişletmek için tıkla... O zaman gg üzerinden ilan açarsın hocam o şekilde alırım. İki taraf içinde güvenli olur bu şekilde.
wuboys1 Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 363 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #12 furkanbeyhan dedi: O zaman gg üzerinden ilan açarsın hocam o şekilde alırım. İki taraf içinde güvenli olur bu şekilde. Genişletmek için tıkla... GG ne dostum açıklarmısın ?
furkanbeyhan dedi: O zaman gg üzerinden ilan açarsın hocam o şekilde alırım. İki taraf içinde güvenli olur bu şekilde. Genişletmek için tıkla... GG ne dostum açıklarmısın ?
furkanbeyhan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #13 wuboys1 dedi: GG ne dostum açıklarmısın ? Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor dan bahsetmiştim, güvenli ticaret imkanı sunuyor. Alternatif olarak sahibinden ve sanalpazar kullanılabilir.
wuboys1 dedi: GG ne dostum açıklarmısın ? Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor dan bahsetmiştim, güvenli ticaret imkanı sunuyor. Alternatif olarak sahibinden ve sanalpazar kullanılabilir.
wuboys1 Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 363 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #14 furkanbeyhan dedi: Gittigidiyor dan bahsetmiştim, güvenli ticaret imkanı sunuyor. Alternatif olarak sahibinden ve sanalpazar kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Oralarda hesabım yok ama açarsam sana haber veririm dostum.
furkanbeyhan dedi: Gittigidiyor dan bahsetmiştim, güvenli ticaret imkanı sunuyor. Alternatif olarak sahibinden ve sanalpazar kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Oralarda hesabım yok ama açarsam sana haber veririm dostum.
furkanbeyhan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #15 wuboys1 dedi: Oralarda hesabım yok ama açarsam sana haber veririm dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam facebook veya skype ile iletişim kurabilir miyiz? ciddi alıcıyım pazartesi veya en geç salı günü almayı düşünüyorum. facebook: Furkan Beyhan | Facebook skype: themekingnet Eklersen detayları konuşabiliriz.
wuboys1 dedi: Oralarda hesabım yok ama açarsam sana haber veririm dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam facebook veya skype ile iletişim kurabilir miyiz? ciddi alıcıyım pazartesi veya en geç salı günü almayı düşünüyorum. facebook: Furkan Beyhan | Facebook skype: themekingnet Eklersen detayları konuşabiliriz.