İntel i5 4670k Sistem

Tamam ozaman. Vatanın değiştirip değiştirmeyeceği hakkında bilgi verirseniz gidip yarın değiştiricem.Kaç gün içinde değiştirir? Yarın tam 1 hafta oluyor. Daha önce Vengeance ram almıştım bu sisteme ilk aldığımda mavi ekran hatasından dolayı değiştirdim. Ama süreyi hatırlayamadım.

Konu açsam yardımcı olan olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önce tavsiye ediyorlar sonra neden bunu almadın bu daha iyi deyip insanın içine kurt düşürüyorlar napaplım şimdi?

Tri-X soğutması gayet başarılıdır. Aldıysanız hayırlı olsun, değiştirmenize gerek yok bence.

Evet değiştirmeyi düşünmüyorum şuandan itibaren.Eğerki ısınırsa üzerine araba radyatörü bile oturturum bu kasanın.

Aldıysanız hayırlı olsun öncelikle, fakat benim gönlümden R9 290 PCS+ almanız geçerdi. Tri-X'e lafım yok zaten, o da PCS+ kadar başarılı. Soğutması da gayet harika. Zaten farklarını hissetmezsin, ben kendini rahat hisset diye söyledim.

Sağol hacı abi Allah Razı Olsun. Kart alınalı 1 hafta oluyor. Anakartı bugün aldım diğerleri 4 ay oldu heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…