Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 3 Aralık 2013 #11 Konuyu upluyorum. Yardım lazım. Cumartesi alacağım sistemi ancak fiyat biraz aştı, yardım lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2013
Staber Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 378 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 3 Aralık 2013 #12 Kasayı Talon alma gerçekten plastik kalitesi kötü , Corsair olsun tercihin. Kısabilecek pek bir şey yok ekran kartsız kasayı topla istersen 1-2 hafta veya 1 ay bekle fiyatı düşsün öyle al.
Kasayı Talon alma gerçekten plastik kalitesi kötü , Corsair olsun tercihin. Kısabilecek pek bir şey yok ekran kartsız kasayı topla istersen 1-2 hafta veya 1 ay bekle fiyatı düşsün öyle al.
H Hiko Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 819 3 Aralık 2013 #13 Yukarıda öneriler gelmiş. Ne yapman gerektiğini söylemişler. Sen hala okumadan yardım istiyorsun.
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 3 Aralık 2013 #14 bacuba dedi: Yukarıda öneriler gelmiş. Ne yapman gerektiğini söylemişler. Sen hala okumadan yardım istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sence okumadan mı bu hale geldi dostum?
bacuba dedi: Yukarıda öneriler gelmiş. Ne yapman gerektiğini söylemişler. Sen hala okumadan yardım istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sence okumadan mı bu hale geldi dostum?