Intel i5 4690 Sistem

Kardeşim sadece işlemciyi 4460 yapsam ? Nvidia ekran kartı istiyorum.

Üstte arkadaşın topladığı sistem üzerinden yola çıkıyorum. Ekran kartı Msi GTX 970 ile değiştirilmeli, sabit disk WD 1 TB Blue ile değiştirilmeli, işlemci İ5 4590 olsun, anakart H97 PC MATE olsa da olur. RAM'ler Kingston HyperX Savage 2x4 8 GB 1600 MHZ CL9 olmalı. Sistem bu şekilde olursa daha iyi olur.

Sadece işlemciyi 4460 yapıp benim seçtiğim sistemi toplayacağım arkadaşlar bir sorunla karşılaşır mıyım ?

Arkadaşım sana yardım etmeye çalışıyorum. En son attığım yorumdaki sistemi alırsan 4-5 sene daha sisteme yükseltme yapmadan oyun oynayabilirsin. 2700 TL bütçem var diyorsun ve kendi oluşturduğun sistemi almakta ısrar ediyorsun. İlla kendi sistemini alıcaksan işlemciyi i5 4460 yap, sorun çıkarmaz tabii ki. Ama gereksiz harcamalar da yapmışsın.

Burda insanlardan yardim isteyip ugrastirip inatla kendi istedigin parcalari direticeksen zaten bi anlami yok yaptiginin her yorumda mualefet cikmissin insanlara madem parcalar aklinda sekillendi kapat konuyu.

Kardeşim konu başlığına bakarsa
Burda insanlardan yardim isteyip ugrastirip inatla kendi istedigin parcalari direticeksen zaten bi anlami yok yaptiginin her yorumda mualefet cikmissin insanlara madem parcalar aklinda sekillendi kapat konuyu.
Kardeşim konu başlığını okursan sadece kasa ve soğutucu önerilerini istedim. Pek bilgim olmadığından arkadaşlar sağ olsun yardımcı oldular. Bende arkadaşlara bu olur mu, şu olur mu, diye soruyorum kendi sistemimi diretmiyorum. Sadece ekran kartında nvidia istediğimi belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…