KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #11 Black_Ang3l dedi: Sen 960 i 980 sandin herhal. Rx 480 gelismis ayarlar olmadan 60 Fps lerde geziniyor. 480 970ten biraz daha guclu. Yani 40 30 en az. Ayari high a ceketsen 60 ta rahat rahat oynarsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu adam nasıl bu FPS değerini alıyor?
Black_Ang3l dedi: Sen 960 i 980 sandin herhal. Rx 480 gelismis ayarlar olmadan 60 Fps lerde geziniyor. 480 970ten biraz daha guclu. Yani 40 30 en az. Ayari high a ceketsen 60 ta rahat rahat oynarsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu adam nasıl bu FPS değerini alıyor?
Black_Ang3l Hectopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #12 Okuman yazman varsa en az dedim bak EN AZ. Oku bir daha.
Titanjii Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #13 Technopat youtube kanalında testi var ona göre kendi sisteminle karşılaştır. Bu arada gtx 960 almanın mantığını pek anlamadım.
Technopat youtube kanalında testi var ona göre kendi sisteminle karşılaştır. Bu arada gtx 960 almanın mantığını pek anlamadım.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #14 Black_Ang3l dedi: Okuman yazman varsa en az dedim bak EN AZ. Oku bir daha. Genişletmek için tıkla... GTX 960'ı o kadar kötüledin ki bende böyle anladım. Titanjii dedi: Technopat youtube kanalında testi var ona göre kendi sisteminle karşılaştır. Bu arada gtx 960 almanın mantığını pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam gittiğim İzmir Vatan'da RX serisi kalmamış. Mecburen bunu aldım.
Black_Ang3l dedi: Okuman yazman varsa en az dedim bak EN AZ. Oku bir daha. Genişletmek için tıkla... GTX 960'ı o kadar kötüledin ki bende böyle anladım. Titanjii dedi: Technopat youtube kanalında testi var ona göre kendi sisteminle karşılaştır. Bu arada gtx 960 almanın mantığını pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam gittiğim İzmir Vatan'da RX serisi kalmamış. Mecburen bunu aldım.
Black_Ang3l Hectopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #15 Silinen üye dedi: GTX 960'ı o kadar kötüledin ki bende böyle anladım. Hocam gittiğim İzmir Vatan'da RX serisi kalmamış. Mecburen bunu aldım. Genişletmek için tıkla... Müdüre söyleseydin ya başka Vatan şubelerinden getirtemiyormuyuz diye ? Bilmiyorum ama hayır demezlerdi.
Silinen üye dedi: GTX 960'ı o kadar kötüledin ki bende böyle anladım. Hocam gittiğim İzmir Vatan'da RX serisi kalmamış. Mecburen bunu aldım. Genişletmek için tıkla... Müdüre söyleseydin ya başka Vatan şubelerinden getirtemiyormuyuz diye ? Bilmiyorum ama hayır demezlerdi.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #16 Black_Ang3l dedi: Müdüre söyleseydin ya başka Vatan şubelerinden getirtemiyormuyuz diye ? Bilmiyorum ama hayır demezlerdi. Genişletmek için tıkla... Zaten bu bilgisayar işi bana sürpriz oldu. Heyecandan adam nedediyse sadece tamam diyebildim.
Black_Ang3l dedi: Müdüre söyleseydin ya başka Vatan şubelerinden getirtemiyormuyuz diye ? Bilmiyorum ama hayır demezlerdi. Genişletmek için tıkla... Zaten bu bilgisayar işi bana sürpriz oldu. Heyecandan adam nedediyse sadece tamam diyebildim.
ottoman1834 Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #17 Ram hariç ne istediysem onu getirtilmesi için direttim ramı niye diretmedim onu hiç bilmiyorum her neyse aynı gün deilde 2 gün sonra kapıya geldi
Ram hariç ne istediysem onu getirtilmesi için direttim ramı niye diretmedim onu hiç bilmiyorum her neyse aynı gün deilde 2 gün sonra kapıya geldi
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #18 ottoman1834 dedi: Ram hariç ne istediysem onu getirtilmesi için direttim ramı niye diretmedim onu hiç bilmiyorum her neyse aynı gün deilde 2 gün sonra kapıya geldi Genişletmek için tıkla... Neyse sistem kötü olmadı. Her oyunu Ultrada kasmadan oynatıyor bu bana yeter.
ottoman1834 dedi: Ram hariç ne istediysem onu getirtilmesi için direttim ramı niye diretmedim onu hiç bilmiyorum her neyse aynı gün deilde 2 gün sonra kapıya geldi Genişletmek için tıkla... Neyse sistem kötü olmadı. Her oyunu Ultrada kasmadan oynatıyor bu bana yeter.