Sezer12 Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2016 #11 barastor dedi: Sen konu kirletmek için mi forumdasın! Genişletmek için tıkla... Ne alaka arkadaşa yardımcı olmaya çalışmış bu ne sinir biraz rahatla dostum.
barastor dedi: Sen konu kirletmek için mi forumdasın! Genişletmek için tıkla... Ne alaka arkadaşa yardımcı olmaya çalışmış bu ne sinir biraz rahatla dostum.
B barastor Hectopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 161 2 Temmuz 2016 #12 Nauzex dedi: konuyla gayet alakalı bi mesaj i5 6402p ve rx480 sistem arkadaş hem fikir edinsin diye attım ? Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Kafam karışmış biraz. Uykusuzum, açım filan ondandır herhalde. Kusura bakmayın. Okumamışım bile. Ne yazdığını yeni gördüm.
Nauzex dedi: konuyla gayet alakalı bi mesaj i5 6402p ve rx480 sistem arkadaş hem fikir edinsin diye attım ? Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Kafam karışmış biraz. Uykusuzum, açım filan ondandır herhalde. Kusura bakmayın. Okumamışım bile. Ne yazdığını yeni gördüm.