Sistem biraz uyumsuz olmuş sanki, H110M anakart, tek modül 8 GB RAM, 60hz monitör. PSU kalitesini bilmem. Onun dışında tam bütçe nedir? Böyle bir sisteme daha çok GTX 1060 veya RX480 iyi gider gibi. Aksi halde GTX 1070'li bir sistemi böyle parçalar ile kullanmak bana göre biraz israfa benziyor.
Dostum o ekran kartını daha iyi verimli kullanabilmen için; Anakartını, işlemcini yükseltmelisin. Güç kaynağını ise @BERWAR arkadaşımızın da dediği gibi ileriye dönük olması için yükseltmeli ve en az 80+ Bronze sertifikalı olanları seçmelisin. RAM olarak CL13 seç daha performanslı olacaktır, paran varsa 2X8 Dual Channel yap yoksa 1 tane CL13 RAM tak sonra Dual'e geçersin.
Ankartı @Sinan05 bey'in de dediği gibi en az B150m serisi olması lazım PSU nunda 600w olması lazım. Aynı bu sistemden topladım sadece GTX 950 vardı sistem gayet iyi şuanda.
Bu anakart ve monitör ile 1070'e yazık olur. RX 480 + Freesync monitör almanız daha mantıklı görünüyor. Anakartı B150, bellek 16 GB yaparsınız dengeli bir sistem olur.
Anakartı b150m bazooka, psu'yu aerocool kcas 600w 80+ veya zalman glx 600w 80+ yapmanızı öneriyorum bende diğer arkadaşlar gibi. Ekran kartınız 1080p'de neredeyse her oyunda ultra ayarda 75 fps sabit alacak güçte. Monitör olarak en az Viewsonic vx2257-mhd veya AOC G2260VWQ6 almalısınız. İkiside 75 hz, 1ms tepkime süresi özelliklerine sahip.