Intel i5 6500 GTX 1070 Sisteme Anakart Önerisi

Razaranje

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bir sistem toplamak istiyorum fakat donanım hakkında çok bilgim yok. OC yapmayacağım sistemde, o yüzden OC'siz işlemci, anakart vs seçmeye çalıştım. Ekran kartı olarak MSI GTX 1070'i düşünüyorum. Birkaç yerde sordum bazı kişiler ekran kartını çok yüksek tutmayıp RAM, SSD, anakartı yükseltmemi önerdiler. Fakat ben RAM ve SSD'nin zamanla değiştirmesi kolay olan parçalar olduğunu düşünüyorum o yüzden çok önemsemedim onları. Fakat anakart olarak B150 seçmemi söylediler. Sizce bu anakart bu sisteme yetmez mi? B150'nin bu anakarttan ne farkı var? Arada 200 lira gibi bir fark var, fakat ben neden olduğunu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM ve SSD dediğiniz gibi sonradan alınabilir/yükseltilebilir donanımlar. V300 serisi SSD almanızı tavsiye etmiyorum. Performans sorunu yaşayan çok insan var, memnuniyet oranı düşük. Samsung 850 Evo ya da en azından Kingston HyperX / Fury serisi SSD tercih edin. SSD çıkarırsanız anakartı H170 Gaming ya da B150 Gaming serisi almanız mümkün. Normal şartlarda bu bütçede SSD çıkarılmasını tavsiye etmem ancak GTX 1070 sisteme sahip olmak için birkaç feragat yapmakta sakınca yok. Sistemin geri kalanı güzel. HDD 64 MB önbelleğe sahip bir ürün seçilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…