Intel i5 6500 GTX 960/970 Sistem Toplama

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming B660 Plus WIFI D4
İntel Core i5 12400F
Asus Tuf Gaming RTX 4070
Kingston Hyper X Fury 32 GB 3200mhz Ram
Meslek
Network Engineer
Herkese merhaba. Öncelikle bu hafta yeni bir sistem toplayacağım hayırlısıyla ve aklım çok karışık, net bir karar veremedim. Bu yüzden size danışmam gerek. Öncelikle SSD'ye sahibim bu yüzden SSD hesapta yok.
  • Kasa: Corsair Carbide Spec-01 80 Plus 550W
  • Anakart: ASUS Z170-P
  • İşlemci: Intel i5 6500
  • RAM: Corsair Vengeance 8 GB DDR4 2400 MHz
  • HDD: WD 1 TB 7200 RPM
Ben bu sisteme ASUS GTX 970 düşünüyordum ama kaç senelik kart oldu, 1-2 yıl sonra oyun açmaz düşüncesi ile GTX 960 ile 970 arasında kaldım.
  1. Sistem nasıl?
  2. Ekran kartını ne almalıyım?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde seçmiş olduğunuz anakart iel işlemci hatalı seçilmiş.Eğer z170 yonga setli bir anakart alacaksanız sonunda k ibaresi olan bir işlemci seçmeniz daha mantıklı olacaktır.k ibareli bir işlemci ve anakart alıp overclock yaparsanız ek sıvı soğutma filan almanız gerekecek ve tahminimce bütçenizi aşmış olacaksınız.bundan dolayı anakartı b150 veya h170 yonga setli bir anakart seçmenizde fayda olacaktır o işlemci ile .Büyük bir ihtimal ram frekansınız da anakarta göre yüksek kalacağından dolayı 2133 MHz bir ram seçmenizde fayda var.gtx 970 gtx 960 dan daha kaliteli ve güçlü bir ekran kartı ve sizi kısa vadede üzmez.Eğer hemen toplayacaksanız gtx 970 tavsiyemdir.Ama biraz daha beklerseniz amd rx 480 adlı bir ekran kartı çıkacak onun performansı gtx 970 den daha üstün olacağı söyleniyor.Beklerseniz rx 480 almanızı tavsiye ederim ..Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…