İntel i5 6500, Msi Gtx 1060 Sistem Toplama

Techsezo

Hectopat
Daha fazla  
Size bir kaç soru yöneltmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Ben bu sistemi topladığım takdirde sağlam performans alabilir miyim tek sorum bu size.
Belleği kasti 2400 aldım. Her şeyin farkındayım tek kuşkum anakart yeterli olur mu ? OC yapmayacağım.
Lütfen bu konuda beni bilgilendirin.
Hala karar aşamasındayım kafam karışık içimi rahatlatacak bir kaç cümle söyleseniz fena olmaz aslında.
Resim dosyasından sistemime göz atabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• sistem.png
    sistem.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sistemi topladığım takdirde sağlam performans alabilir miyim tek sorum bu size.
Belleği kasti 2400 aldım. Her şeyin farkındayım tek kuşkum anakart yeterli olur mu ? OC yapmayacağım.
Hala karar aşamasındayım kafam karışık içimi rahatlatacak bir kaç cümle söyleseniz fena olmaz aslında.
Ekran kartını 6gb alsanız daha iyi olur. Ve 16gb ram bu sisteme daha iyi gider. Onun dışında başka birşey göremedim.

GTX 1060 3GB modelini bir çeşit teknolojik aldatmaca olarak görüyorum ben. Aradaki tek fark GB da değil bildiğim kadarıyla. Samsung'un Galaxy S4'ten sonra Galaxy S4 mini çıkarması gibi. Sadece isim aynı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı