Intel i5 6600 RX 480/GTX 1070 Sistem Toplama

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistem toplayacağım. Ekran kartında RX 480 düşünüyordum ama çok fena GTX 1070 alasım var kararsızım şimdi.
  1. RX 480 aldığım zaman FreeSync destekli monitor alabiliyorum ama GTX aldığım zaman G-Sync destekli monitor alamıyorum, FreeSync çok fark eder mi sizce?
  2. Anakartım MSI B150 Gaming M3, işlemci Intel Core i5 6600 olacak. Bu sistemde GTX 1070 darboğaz olur mu? Çünkü genelde baktığım sistemlerde Z anakart ve K işlemci kulanmışlar.
  3. 650 Watt güç kaynağım var, GTX 1070'e de yeter mi?
  4. MSI B150 Gaming M3'te çift ekran kartı desteği var ama AMD Crossfire için, yani GTX 1070 alsam daha uygun bir anakarta geçebilir miyim? Öneriniz nedir?
Ayrıca ekran kartını ikinci el almak hakkında ne düşünüyorsunuz? Tecrübesi olan varsa bu konuda, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3-Kullandığın markaya ya bağlı olarak 650W psu 1070 için yeterli olacaktır.
1-Sync lerle alakalı olarakta ikside aynı işi yapıyor FreeSync monitörler daha ucuz sadece.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı