Intel i5 6600K GTX 1060 Sistem Toplama

uqalab0y

Hectopat
Daha fazla  
Hocam herkese iyi aksamlar öncelikle. Bir tane oyun kasasi toplayacağım/kuracağım. Yukledigim resimlerde kullanacagim parcalari görebilirsiniz. Sizden ricam bir inceleyip fikirlerinizi paylasabilir misiniz? Şimdiden herkese tesekkur ederim, Turkcem icin de kusura bakmayin yurt disinda yasiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bu haliyle güzel. Bütçeniz varsa SSD'yi 850 Evo yaparsanız daha iyi olur. Toplam veri yazma ömrü 850 Evo'da daha fazla. 750 Watt PSU sizin için fazla, bilginiz olsun 600 Watt bile fazlasıyla yeterli. Yine de 750 Watt alabilirsiniz tabii ki size kalmış.

Ek olarak, yurt dışında yaşayabilirsiniz. Türkçe karakter kullanma zorunluluğunuz yok. Ancak noktalama işaretleri, cümleye büyük harf ile başlamak gibi şeyler evrenseldir. Siz elinizden geldiği kadar kurallara uyarak doğru yazın.

Dostum "K" ibareli bir işlemci kullanacaksanız Z170 serisinden bir anakart seçmelisiniz. "K" ibareli işlemcilerde soğutucu gelmiyor, listemizde soğutucu göremedim. Güncel AAA oyunlar, 1080P ultra ayarlarda V-RAM kullanımında 4 GB'ı geçebiliyor, GTX1060'ın 6GB olan modeli almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…