Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. İleride ekran kartını 1080 ve monitörü 144 Hz almayı düşünüyorum. Sizce sistemin eksileri ya da fazla olduğunu düşündüğünüz parçalar var mı? Bir de ekran kartını ve monitörü şimdi alsam 3000 TL fiyat artıyor. Şimdi almak mantıklı gelmedi bana, doğru mu düşünüyorum? Yardımcı olanlara teşekkürler.
Eki Görüntüle 172440
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. İleride ekran kartını 1080 ve monitörü 144 Hz almayı düşünüyorum. Sizce sistemin eksileri ya da fazla olduğunu düşündüğünüz parçalar var mı? Bir de ekran kartını ve monitörü şimdi alsam 3000 TL fiyat artıyor. Şimdi almak mantıklı gelmedi bana, doğru mu düşünüyorum? Yardımcı olanlara teşekkürler.
Anladığım kadarıyla doların düşmesini bekliyorsunuz. Eğer doğruysa önümüzdeki 1 yıl boyunca düşeceğini sanmıyorum. 1-2 yıl sabredecekseniz o zaman alın derim tabii ki.
Biraz araştırmadan sonra şu sistemi toplamayı düşünüyorum. Sistem hakkında fikirleriniz nedir? Sıvı soğutma konusunda pek bilgi sahibi değilim. Değerlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Sanırım ilk mesajdaki sisteme göre yorum yaptınız ancak son attığım mesajdaki sistemi düşünüyorum şu an. O sistemde i7 6700k , sıvı soğutucu, z170a m5 anakart ve buna uygun bellek var. İ7 6700 alsam uygun soğutucu, anakart ve bellek hangileri olabilir; ayrıca gtx1070 ekran kartını ve 144Hz görüntü performansını alabilir miyim?