Intel i5 6600K GTX 1080 Sistem Toplama

görkem özgün

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. İleride ekran kartını 1080 ve monitörü 144 Hz almayı düşünüyorum. Sizce sistemin eksileri ya da fazla olduğunu düşündüğünüz parçalar var mı? Bir de ekran kartını ve monitörü şimdi alsam 3000 TL fiyat artıyor. Şimdi almak mantıklı gelmedi bana, doğru mu düşünüyorum? Yardımcı olanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla doların düşmesini bekliyorsunuz. Eğer doğruysa önümüzdeki 1 yıl boyunca düşeceğini sanmıyorum. 1-2 yıl sabredecekseniz o zaman alın derim tabii ki.

Biraz araştırmadan sonra şu sistemi toplamayı düşünüyorum. Sistem hakkında fikirleriniz nedir? Sıvı soğutma konusunda pek bilgi sahibi değilim. Değerlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• bilg.JPG
    56,6 KB · Görüntüleme: 107
İntel i5 6600k ve Soğutucu yerine i7 6700 alabilirsiniz.
Sanırım ilk mesajdaki sisteme göre yorum yaptınız ancak son attığım mesajdaki sistemi düşünüyorum şu an. O sistemde i7 6700k , sıvı soğutucu, z170a m5 anakart ve buna uygun bellek var. İ7 6700 alsam uygun soğutucu, anakart ve bellek hangileri olabilir; ayrıca gtx1070 ekran kartını ve 144Hz görüntü performansını alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…