G gamermod Hectopat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2015 #11 peki soğutucu koymama gerek varmı onuda koymadı o adam bu sistemi kim topladıysa ben ona hiç bişey demiyorum felan dedi bide ( esnaf ağızı )
peki soğutucu koymama gerek varmı onuda koymadı o adam bu sistemi kim topladıysa ben ona hiç bişey demiyorum felan dedi bide ( esnaf ağızı )
Yunus Selman Yılmaz Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2015 #12 gamermod dedi: Arkdaşlar sistemi toplatmak için bilgisayarcıya gittim dediki asus anakart msı ekran kartı ile uyumlu olmaz diyerek ana kartı değiştirmeye kalktı varmı böyle birşey gerçekden rakip firma olduguundan uyumsuzlar dıyo Genişletmek için tıkla... Sen o bilgisayarcıyı buraya yönlendir. Gelsin biraz ilim,irfan,teknik,dayanışma,paylaşım,aile görsün ders alsın.
gamermod dedi: Arkdaşlar sistemi toplatmak için bilgisayarcıya gittim dediki asus anakart msı ekran kartı ile uyumlu olmaz diyerek ana kartı değiştirmeye kalktı varmı böyle birşey gerçekden rakip firma olduguundan uyumsuzlar dıyo Genişletmek için tıkla... Sen o bilgisayarcıyı buraya yönlendir. Gelsin biraz ilim,irfan,teknik,dayanışma,paylaşım,aile görsün ders alsın.
G gamermod Hectopat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2015 #13 Çok aklımı bulandırdı birde bu sisteme 650 w yetermi diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir
Yunus Selman Yılmaz Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2015 #14 Sli yapmıcaksanız yeterli olur. Galiba bronz sertifikası yok ben göremedim.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 13 Kasım 2015 #15 Bilgisayarcıya toplatma. Nova Bilgisayardan al onlar montaj hizmeti sağlar.