İşlemcimin modeli Intel i5 661 3.33 GHz, soketi ise 1156 LGA. Rocket League oynarken 110 derece oluyor. Cooler Master I71C 120mm RGB Led Fanlı Intel LGA 1156 / 1155 Fiyatı bu fanı alırsam düzelir diye düşünüyorum, düzelmezse yeni bilgisayar almak zorunda kalacağım. Hepsiburada'dan aldım bilgisayarı markası Turbox, sadece bu işlemciyle uyumlu ne yapmam gerekir? Bir de macun olarak ne önerirsiniz?
TuboX kasaları almamalıydın kardeşim şuan o işlemci hdd anakart elinde kalan parçalar ve sana bunları sanki yeni nesilmiş gibi iyi bir sistem gibi anlatıp reklam yapıyolar almakla hata yapmışın ve programında hata olabilir 110 derecede makine açık olmaz reset atar kapanır
TuboX kasaları almamalıydın kardeşim şuan o işlemci hdd anakart elinde kalan parçalar ve sana bunları sanki yeni nesilmiş gibi iyi bir sistem gibi anlatıp reklam yapıyolar almakla hata yapmışın ve programında hata olabilir 110 derecede makine açık olmaz reset atar kapanır
Simdi aklıma geliyor da, arkadaşın okuduğu sıcaklık değeri 110 fahrenheit olabilir mi diyecektim ama o da yaklaşık 45 celsius'a denk geliyor, oyun esnasında o kadar soğuk olamaz. Neyse, bilemedim.