Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2016 #11 Fakat bu ilk nesil işlemci dostum. Overclock yapılabiliyor. Yani K ibaresi yok diye overclock yapılmıyor sanmayın.
Fakat bu ilk nesil işlemci dostum. Overclock yapılabiliyor. Yani K ibaresi yok diye overclock yapılmıyor sanmayın.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.005 Çözümler 81 Yer Başkent 19 Aralık 2016 #12 Beratttss dedi: Fakat bu ilk nesil işlemci dostum. Overclock yapılabiliyor. Yani K ibaresi yok diye overclock yapılmıyor sanmayın. Genişletmek için tıkla... ben 3. nesil sanıyordum doğrumudur kardeş?
Beratttss dedi: Fakat bu ilk nesil işlemci dostum. Overclock yapılabiliyor. Yani K ibaresi yok diye overclock yapılmıyor sanmayın. Genişletmek için tıkla... ben 3. nesil sanıyordum doğrumudur kardeş?
thugmylife Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2016 #13 ElementZ dedi: Mesela İ5 6500K gibi vs K ibarelilerde çarpan kili açık. Genişletmek için tıkla... 6600K var hocam, yanlış bilgi vermeyelim, kafalar karışmasın
ElementZ dedi: Mesela İ5 6500K gibi vs K ibarelilerde çarpan kili açık. Genişletmek için tıkla... 6600K var hocam, yanlış bilgi vermeyelim, kafalar karışmasın
ElementZ Hectopat Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 178 Yer Konya Daha fazla Meslek Aşcı Chef 19 Aralık 2016 #14 thugmylife dedi: 6600K var hocam, yanlış bilgi vermeyelim, kafalar karışmasın Genişletmek için tıkla... Ahahahah hocam kafam karışmış 6500k ne ya.
thugmylife dedi: 6600K var hocam, yanlış bilgi vermeyelim, kafalar karışmasın Genişletmek için tıkla... Ahahahah hocam kafam karışmış 6500k ne ya.
Pcbosnjak Hectopat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 192 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2017 #15 Merhaba arkadaşlar bende İ5 650 işlemci var sanırsam 1.nesil oluyor bu işlemci'de de overlock yapabiliyor muyum ? Yaparsam da neler yapmalıyım işlemci soğutucu koymak gerekli midir ? Yeni bir ekran kartı ekleyeceğim de RX470 , darboğaz yapar diyorlar OC yaparsam sorun kalmayacak galiba. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Merhaba arkadaşlar bende İ5 650 işlemci var sanırsam 1.nesil oluyor bu işlemci'de de overlock yapabiliyor muyum ? Yaparsam da neler yapmalıyım işlemci soğutucu koymak gerekli midir ? Yeni bir ekran kartı ekleyeceğim de RX470 , darboğaz yapar diyorlar OC yaparsam sorun kalmayacak galiba. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2017 #16 Pcbosnjak dedi: Merhaba arkadaşlar bende İ5 650 işlemci var sanırsam 1.nesil oluyor bu işlemci'de de overlock yapabiliyor muyum ? Yaparsam da neler yapmalıyım işlemci soğutucu koymak gerekli midir ? Yeni bir ekran kartı ekleyeceğim de RX470 , darboğaz yapar diyorlar OC yaparsam sorun kalmayacak galiba. Yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... OC yapsanız dahi o işlemci yine darboğaz yapacaktır. OC yapabilmek için elbette iyi bir soğutmanızın olması lazım.
Pcbosnjak dedi: Merhaba arkadaşlar bende İ5 650 işlemci var sanırsam 1.nesil oluyor bu işlemci'de de overlock yapabiliyor muyum ? Yaparsam da neler yapmalıyım işlemci soğutucu koymak gerekli midir ? Yeni bir ekran kartı ekleyeceğim de RX470 , darboğaz yapar diyorlar OC yaparsam sorun kalmayacak galiba. Yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... OC yapsanız dahi o işlemci yine darboğaz yapacaktır. OC yapabilmek için elbette iyi bir soğutmanızın olması lazım.