Çözüldü Intel i5-8265U macOS Sonoma kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdem3777

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB 2400 mhz
SSD veya HDD modeli
256gb micron 2200 m2 ssd
Ekran kartı
MX130
İşlemci
i5-8265U
Selamlar, imaj dosyasını indirdim, kurulumda yardımcı olur musunuz?
Laptop: HP 15 DA1083NT.

Böyle kalıyor yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    238,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Çözüm
Yaptım ve kontrol ettim fakat aynı hocam 3 efi dosyası denedim biri sizin ilk attığım fotodaki gibi kalıyor. 2. si memory panic hatası aldım. 3. ise apple logosunda kaldı micron 2200 ssd den dolayı olabilir mi internette çoğu kişi bu ssd'ye kuramadığını gördüm.
Evet bak o olabilir, genelde o disk sorun yaratıyor. Peki sistemde başka bir disk var mı ?
Whiskey Lake config seçip üstte dediklerimi yaptın değil mi ?
BIOS ayarını rehbere göre baştan sonra kontrol eder misin ?
Yaptım ve kontrol ettim fakat aynı hocam 3 efi dosyası denedim biri sizin ilk attığım fotodaki gibi kalıyor. 2. si memory panic hatası aldım. 3. ise apple logosunda kaldı micron 2200 ssd den dolayı olabilir mi internette çoğu kişi bu ssd'ye kuramadığını gördüm.

Evet bak o olabilir, genelde o disk sorun yaratıyor. Peki sistemde başka bir disk var mı ?

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı