Çözüldü Intel i5 9300H sürücü güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RioEsquire

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Intel'i 5 9300h işlemcim var. Format attıktan sonra güncelleme yapacağım sitesinden indiriyorum ama uyumlu değil diyor kurmuyor. Intel Support indirdim onda da sürücünüz güncel diyor ancak kontrol ettiğimde en son 2009 gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Peki onu nasıl güncelleyebilirim Intel'in sitesinde direk işlemcinin de sürümü gözüküyordu ama çok aklım karıştı her halükarda bir şeyi güncellemem gerekiyor sanırım 2009 gözüküyor çünkü

İşlemcinin bir de grafik kartı sürücüsü oluyor onu kurmanız lazımm Intel'in sitesinden zaten Windows'un chipset i kuruyor olması lazım buradan indirebilirsin:
Peki onu nasıl güncelleyebilirim Intel'in sitesinde direk işlemcinin de sürümü gözüküyordu ama çok aklım karıştı her halükarda bir şeyi güncellemem gerekiyor sanırım 2009 gözüküyor çünkü

İşlemcinin bir de grafik kartı sürücüsü oluyor onu kurmanız lazımm Intel'in sitesinden zaten Windows'un chipset i kuruyor olması lazım buradan indirebilirsin:

Çözüm
Attığın siteden indirdim kurdum UHD Graphics driverini güncelledim ancak aklımı karıştıran yer burası. Bunları güncellemem gerekiyor mu?

Dosya Ekleri

• resim_2021-12-28_205029.png
    resim_2021-12-28_205029.png
    77,2 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın siteden indirdim kurdum UHD Graphics driverini güncelledim ancak aklımı karıştıran yer burası bunları güncellemem gerekiyor mu?

Hocam zaten güncellemişsiniz orada güncelleştir derseniz Windows sürücü arayacak en son sürücü kurulu olduğu için en son sürülü kurulu diyecek ondan gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı