Intel i5 9400f'lü Sistem Tavsiyesi

staire

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, bir süredir bilgisayar toplamaya karar verdim. Ancak parçalarda sürekli kararsız kalıyorum. Intel İ5 9400F işlemcide karar kıldım. Bu işlemci ile birleştirilecek en verimli sistem nasıl olur acaba?

Sistemi oyun ve yayın yapmak için toplayacağım.
Uzun süreli bir sistem olması önemli. 4-5 sene sonra anca tekrar toplar isem sistem toplarım.
İ5 9400F dışındaki diğer işlemci önerilerinize de açığım.
Bütçe 3000 TL. 4000 TL'ye de çıkabilir.
Tabi çıkmamanızı tercih ederim. Daha bunun monitörü var, klavyesi var, faresi var, var da var.

Şimdiden teşekkürler 😊

Merhabalar, bir süredir bilgisayar toplamaya karar verdim. Ancak parçalarda sürekli kararsız kalıyorum. Intel İ5 9400F işlemcide karar kıldım. Bu işlemci ile birleştirilecek en verimli sistem nasıl olur acaba?

Sistemi oyun ve yayın yapmak için toplayacağım.
Uzun süreli bir sistem olması önemli. 4-5 sene sonra anca tekrar toplar isem sistem toplarım.
İ5 9400F dışındaki diğer işlemci önerilerinize de açığım.
Bütçe 3000 TL. 4000 TL'ye de çıkabilir.
Tabi çıkmamanızı tercih ederim. Daha bunun monitörü var, klavyesi var, faresi var, var da var.

Şimdiden teşekkürler [emoji4]

Isin icine yayin girecegi icin ben ryzen almanizi tavsiye ederim oyunlarda 3 5 fps fazla alacaksiniz diye 6 tane threadten vazgecmek sacma olabilir.

Muhtemelen ayni fiyata r5 2600x ve b450 bir anakart alabileceginizi dusunuyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı