Intel i5 9600K Z390 Anakart Seçimi

FinnPUBG

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi, Intel Core i5-9600K ve RTX2060 tabanlı sistem topluyorum. Bu işlemciyi 5.0GHz değerlerine overclock yapacağım için kaliteli bir Anakart’a ihtiyacım var. Piyasada çok fazla Z390 Anakart modeli olduğu için seçmekte kararsız kaldım bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var. İleride 9700K’ya geçiş yapabileceğim için çok düşük bir model almak istemiyorum. Kafamda Gigabyte Z390 Aorus PRO modeli var, sistemi indirim bekleyip toplayacağım için 1500TL fiyatı bana ortalama 1.200₺ gibi bir değere gelicek. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Kasam NZXT H700 yakışan bir şeyler önerebilirsiniz

• Anakarttaki ses kartı ne kadar önemli? Giriş seviye anakartlarında ALC892 yazarken orta seviye anakartlarda ALC1220 kullanılmakta, aradaki fark nedir? Oyun sistemi kurduğum için kulaklığımda kaliteli olacağından ister istemez merak ettim.

i5-9600k şuanda bazı oyunlarda darboğaza neden olmakta. Bir çok kullanıcı %100 CPU kullanımı durumundan sorun yaşamakta. i7-9700k için bütçen elvermiyorsa Ryzen sistem kurman daha mantıklı olacaktır.5.0 GHz e O.C bile kurtarmıyor malesef durum şuanda böleyken ilerde daha kötü olacaktır. Kesinlikle parasının ürünü değil İ5-9600K.

Vatan'daki KDV indirimleri ile yaklaşıık 3 hafta önce MSİ Z390 Pro Carbon alacaktım fakat sabaha uyandığımda mağazalarda satılıyordu artık. Gözümü karartıp indirimde olan MEG ACE alacaktım ama bütçem elvermedi. Ben de yine indirimde olan Aorus Pro aldım 1254 TL'ye.

KDV indirimlerini yakalarsanız bu modelleri düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…