Intel i5 işlemci ile Radeon RX 5500 oyunlarda FPS düşüyor

Ayaz1453

Centipat
Daha fazla  
Intel i5 işlemci Radeon RX 5500 oyunlarda oyunlarda FPS düşüyor oyunlarda. Bazen CPU kullanımı 50'ye sabitleniyor yoksa CPU daha yüksek kullanıyor. O sabitlenmeyi kaldırmalı mıyım? Kaldırmalıysam nasıl kaldıracağım? Ekran kartı oyunlarda 90 ve üstü kullanılıyor. 60-70 derece arasında sıcaklığı.

Intel i5 işlemci Radeon RX 5500 oyunlarda oyunlarda FPS düşüyor oyunlarda. Bazen CPU kullanımı 50'ye sabitleniyor yoksa CPU daha yüksek kullanıyor. O sabitlenmeyi kaldırmalı mıyım? Kaldırmalıysam nasıl kaldıracağım? Ekran kartı oyunlarda 90 ve üstü kullanılıyor. 60-70 derece arasında sıcaklığı.
işlemci kaçıncı nesil?

Vallahi sağ ol uzun süredir arıyordum bir ara bilgisayara galiba virüs girmişti dedim hala duruyor mu teşekkürler.
Rica ederim. Yalnız işlemci yanında anakartta almanız gerekiyor soketleri farklı.

Dosya Ekleri

• 1724126600787.png
    1724126600787.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 21
O işlemci ekran kartını ucu ucunada olsa besler eğer sisteminizin performansından memnun değilseniz i7 3. nesil herhangi bir işlemci almak daha mantıklı en ucuz yükseltmeyi böyle yapabilirsiniz. Anakart ve işlemci değiştirmek+RAM masrafı çok saçma olur. Sıfır kasa almak daha mantıklı.

FPS düşüyor dediğiniz anlık saniyelik donmalar mı CPU kullanımı nasıl sabitleniyor ilk defa duyuyorum ekran kartıda %99'larda kullanması oldukça normal hocam. Bilgisayarınızı zorlayan bir oyunda işlemci ve ekran kartı kullanımı bir de sıcaklıklarını atabilir misiniz hocam @Kaan Diktaş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı