Intel i7 13700K + 3060 Ti alınır mı?

Machi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Biliyorum işlemci sıkıntılı ama ne dersiniz ikinci elde avantajlı bir PC buldum işlemci elimde kalır mı? Günde 5-6 saat oynanmış yaklasık 1 sene boyunca. İşlemciyi alım tarihi 10. ay 2023.
Bu zamana kadar macun değiştirilmemiş BIOS güncelleme vs yapılmamıs hiç. Intel işlemci testine soktuk boşta 33 derecelerde ortalama 81 ve 100 derece maksimum görmüş.
Ekran kartımin 122 FPS, Max 132, AVG 126. temp: 70, hotspot: 82.
Kasanın markası yok sanırım ve biraz kücük gibi.
Sogutucu da yeterli gözükmüyor.
PSU da sıkıntılı gibi gözüküyor yeterli güç verir mi bu sisteme.

Intel i7 13700K.
Gigabyte B760M DS3H 7600MHz DDR5 anakart.
Rampage C15 240mmhelios sıvı soğutucu.
MSI GeForce RTX 3060 Ti.
Power Boost 650W 80+ 120mm fanli PSU.

Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyati ne kadar ve ne icin alacaksin?
30k fiyatı aoc 24' monitor dahil. Oyun oynayacagım hafta sonları belki emulator kurarım diye düşünüyorum. Oynadıklarım genelde işlemci agırlıklı cs, valo, deadlock özellikle son zamanlarda deadlockla zaman geçiriyorum hikayeli oyunlar da oynuyorum baldurs gate, rdr2 gibi gibi

Butce tam olarak ne kadar peki? 35 civarina monitor dahil sifir mis gibi sistemler bulunabilir muhtemelen.
aslında biraz bakındım ama bana mı denk gelmedi acaba ne önerirsiniz 35 cıkabilecegim bi fiyat zorlarım

Buldugum baska bi sistem yine ikinci el 33k pazarlık yapılabilir muhtemelen işlemci basıma dert acacaksa bununla konusurum diyodum
*Ryzen7 7700X işlemci
*Msı B650m Ddr5 Anakart
*240mm CoolerMaster Sıvı Soğutma
*Rtx3070 Zotac Beyaz 8gb Ekran Kartı
*32gb 6400mhz Tforce Ram
*500gb Samsung m2 Ssd
*Corsair 220T White Rgb Kasa
*Powerboost 650w 80+ Psu

30k fiyatı AOC 24' monitor dahil. Oyun oynayacagım hafta sonları belki emulator kurarım diye düşünüyorum. Oynadıklarım genelde işlemci agırlıklı CS, Valorant, deadlock özellikle son zamanlarda deadlockla zaman geçiriyorum hikayeli oyunlar da oynuyorum Baldur's Gate, RDR2 gibi gibi.

Monitörü bilmem de kasanın ederi 25k falan.

Monitörü bilmem de kasanın ederi 25k falan.
cok ilginc bu fiyatlar ikinci elde sanırım. diğer arkadasa cevap vermiştim o sisteme ne dersiniz veya dedigi gibi sıfır sistem 35k ya alınabilecek ne olabilir bilginiz var mı
monitor şu Aoc c24G1 144hz 1 ms

Ramleri 32GB olan ile seçer alırsan 31.500 olur monitörü ayrıca alırsın. Biraz daha pahalı olur ama daha iyi sistem almış olursun.
cok tesekkürler ama işlemcide ryzen'e ne kadar güvensem de ekran kartında güvenebilir miyim acaba

cok tesekkürler ama işlemcide ryzen'e ne kadar güvensem de ekran kartında güvenebilir miyim acaba
7000 serisi driver olarak sorunsuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı