Intel i7 14700 KF alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX7800XT AMD RYZEN 7 5800X3D
Meslek
Elektronikçi
Intel i7 14600KF almayı düşünüyorum 2 gündür gündemde olan Intel'lerin bozuk olduğu haberleri kafamı karıştırdı Intel i7 14600 KF alma sebebim Intel daha hoş duruyor (20 senedir Intel kullanıyorum) ve i7 14600 KF AMD'nin bütün işlemcilerini ezip geçiyor dezavantajı çok ısınıyor ama 360'lık sıvı soğutmada alacağım fikirlerinizi bekliyorum.

Intel i7 14600KF almayı düşünüyorum 2 gündür gündemde olan Intel'lerin bozuk olduğu haberleri kafamı karıştırdı Intel i7 14600 KF alma sebebim Intel daha hoş duruyor (20 senedir Intel kullanıyorum) ve i7 14600 KF AMD'nin bütün işlemcilerini ezip geçiyor dezavantajı çok ısınıyor ama 360'lık sıvı soğutmada alacağım fikirlerinizi bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KF'ler dahil mi emin değilim ama 13 ve 14. nesil i7 ve i9'lar çok bozuluyor diyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kf'ler dahil mi emin değilim ama 13 ve 14. nesil i7 ve i9'lar çok bozuluyor diyorlar.

İzledim ama bu aletlerin garantisi yok mu?

Garantisi vardır ama o işlerle uğraşması zordur gibime geliyor.

Videoda dendiğine göre hayır. Şikayetçi olanı pek görmedim şu ana kadar.

Bilmiyorum mesela vatandan alsan misal oraya teslim edersin %100'ü bozulcak gibi bir durumda yok.

Ayrıca Intel i7 14700 KF benchmark testlerinde AMD'nin bütün kartlarını geride bırakıyor?

Sizce pişman olur muyum?

Bilmiyorum mesela vatandan alsan misal oraya teslim edersin %100'ü bozulcak gibi bir durumda yok.

Ayrıca Intel i7 14700 KF benchmark testlerinde AMD'nin bütün kartlarını geride bırakıyor?
Oyun oynayacaksanız 7800X3D daha mantıklı fakat oyun harici işlem yapacaksanız alabilirsiniz ama çok enerji tükettiğini unutmamak gerek.

Gider de, benim islemcim i5 oldugu icin sordum.
Watt değeri o kadar yüksek değil. Bence sıkıntı çıkmaz.

Oyun oynayacaksanız 7800x3D daha mantıklı fakat oyun harici işlem yapacaksanız alabilirsiniz ama çok enerji tükettiğini unutmamak gerek.

Watt değeri o kadar yüksek değil. Bence sıkıntı çıkmaz.

Oyun için alıyorum ama wt sorun değil 750W Power suppyl alacağım sadece bozulma konusundaki fikirleriniz nelerdir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı