Intel i7 14700KF hâlâ sorunlu mu?

Daha fazla  
Kronik sorunları var çok ısınıyor vs. deniyordu hala öyle mi? Fiyatına göre performansını çok beğeniyorum çünkü.

Kronik sorunları var çok ısınıyor vs. deniyordu hala öyle mi? Fiyatına göre performansını çok beğeniyorum çünkü.
Yani yalan olmasın da performansları bir tık kısıp o sorunları halletiler diye hatırlıyorum. Oyun için Ryzen daha avantajlı Render, OC vs intel önde, tabi güç tüketimi olarak da çok önde. 0dan alınacaksa am5 ile ryzen 9 değerlendirilebilir.

Hangi işlemci Ryzen'in?

5. nesil veya 7.nesil bütçenize göre.

Oyun için mi alacaksınız sadece hocam bilmiyorum ki belirtmemişsiniz. Ryzen işlemciler genel anlamda daha verimli. 7800x3D bakabilirsiniz oyun için.

Oyun az oynuyorum genelde günlük kullanım için ama Ryzen 7 9700X 7800x3Dden daha iyi ve zaten oyun için diye sen belirtmişssin

Oyun az oynuyorum genelde günlük kullanım için ama Ryzen 7 9700X 7800x3Dden daha iyi ve zaten oyun için diye sen belirtmişssin
Hocam bizim frekanslar tutmadı galiba Kısa özet geçeyim Ryzen oyun içi performans ve verimlilik olarak iyi, İntel ise render ve çoklu çekirdek performansı olarak daha iyi. Size ne lazım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…