Selamünaleyküm arkadaşlar, GameGaraj'dan yaklaşık 8 ay evvel bir hazır kasayı kendime göre özelleştirip almıştım Intel i7 14700KF işlemcimi orada seçmiş bulunduğum Aigo marka 240mm bir dandik sıvı soğutucu eklemiştim durumum o zaman olmadığından dolayı. Kasam da çok büyük değil RAM'ları sıkıştırmadan kibar bir F/P kule tipi soğutucu önerilerini bekliyorum, yükte Max 70/75 derece olsa bana kafidir şimdiden çok teşekkürler.
Selamünaleyküm arkadaşlar, GameGaraj'dan yaklaşık 8 ay evvel bir hazır kasayı kendime göre özelleştirip almıştım Intel i7 14700KF işlemcimi orada seçmiş bulunduğum Aigo marka 240mm bir dandik sıvı soğutucu eklemiştim durumum o zaman olmadığından dolayı. Kasam da çok büyük değil RAM'ları sıkıştırmadan kibar bir F/P kule tipi soğutucu önerilerini bekliyorum, yükte Max 70/75 derece olsa bana kafidir şimdiden çok teşekkürler.
İşini iyi yapan kaliteli ve uygun fiyatlı bir kule tipi yeterli olur ama yinede en iyi soğutmayı istiyorsan ASUS'ya da Lian Li'nin kasana uygun modellerine bakmalısın
Hocam ön 360mm üst 240mm sıvı soğutma destekliyor diyor ama öne sıvı soğutma takmak kasa sıcaklığını önemli derecede etkiler. 240mm bir sıvı soğutma veya kule tipi de o işlemciyi idare edemez. Ne yapılabilir hiç bilemiyorum. Biraz sıkıntılı bir durum.
Arctric Liquid Freezer II'nin 240 ve 360 modellerine bakabilirsin.
Ayrı olarak Gigabyte Aorus Waterforce II 360 bakabilirsin.
Kasan uyup uymadığını kontrol et.
Arctric Liquid Freezer II'nin 240 ve 360 modellerine bakabilirsin.
Ayrı olarak Gigabyte Aorus waterforce II 360 bakabilirsin.
Kasan uyup uymadığını kontrol et.
İşini iyi yapan kaliteli ve uygun fiyatlı bir kule tipi yeterli olur ama yine de en iyi soğutmayı istiyorsan ASUS'ya da Lian Li'nin kasana uygun modellerine bakmalısın.