Intel i7 14700KF işlemciye kule tipi soğutucu önerisi

YeniPC

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Intel i7 14700KF işlemci var ve anakartım ise BIOSTAR B760MZ-E Pro 1700p DDR5 6000 2xm2 DP HDMI VGA mATX. Bu anakarta sığacak, RAM'e sıkıntı vermeyecek, 4 RAM slotunun 2'si dolu ve işlemcimi oyunlarda Max 75-80 derece de çalıştırabilecek hangi hava soğutmayı önerirsiniz? Benim aklımda 3 ürün var:
Thermaltake Phantom Spirit 120 SE.
Corsair a115.
DeepCool ak620.
Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

Selamünaleyküm dostum dün itibari ile eski Aigo AI240mm sıvı soğutucuyu söküp yerine bu yeni aldığım kule tipi soğutucuyu taktık termal macunu da MX4 ile yeniledik hakikaten gözle görülür bir fark oldu benim işlemcim i7 14700KF gerçekten ısınan bir işlemci bunu bile dizginledi gibi gözüküyor şu anda AC Valhalla full grafiklerde 70 75 derece gördü maximum bu işlemciye göre iyi bir oran sizin işlemciniz ne bilmiyorum ama benim işlemcim gibi bir şey ise kesinlikle tavsiye ediyorum kule tipi soğutucların kesinlikle daha F/P olduğunu kanıtladı bu bana cevap veren herkese tekrar teşekkürler.

Senin işlemcin daha az ısınan bir işlemci ise Thermalright Phantom Spirit 120 SE al o en F/P olanı çünkü bu onun bir tık üstü arasında 800-900 fiyat farkı var.

A

Ayrıca işlemciyi %100 çalıştırma stres testine soktuğumda 90 dereceyi gördü en fazla ve 4.4 GHz de çalıştı bu da bir bilgi olsun.

i5 14600KF var hocam bnde termalright Phantom spirits 120 SE var oyunlar 85 kadar cıkıyor iniyorum OCCT teste 96 dereceye cıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı