bakiyildiz Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #1 Sizce intel i7 3770 nasıl bir işlemci? Hala güncelliğini korumakta mı ve yeni kurulacak bir oyun sisteminde yer alabilir mi? Ayrıca intelin sitesinde bu işlemcinin bilgilerine baktığımda Maksimum Bellek Kanalı Sayısı 2 yazıyor yani en fazla 2 ram mi takabilirim?
Sizce intel i7 3770 nasıl bir işlemci? Hala güncelliğini korumakta mı ve yeni kurulacak bir oyun sisteminde yer alabilir mi? Ayrıca intelin sitesinde bu işlemcinin bilgilerine baktığımda Maksimum Bellek Kanalı Sayısı 2 yazıyor yani en fazla 2 ram mi takabilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Haziran 2015 #2 Hala güncelliğini koruyan ve hala performansı olan bir işlemci. Oyun sisteminde epey süre daha kullanılabilir. bakiyildiz dedi: Ayrıca intelin sitesinde bu işlemcinin bilgilerine baktığımda Maksimum Bellek Kanalı Sayısı 2 yazıyor yani en fazla 2 ram mi takabilirim? Genişletmek için tıkla... 4 kanal da takarsınız ama Quad Channel performansı alamazsınız, yine Dual Channel çalışır.
Hala güncelliğini koruyan ve hala performansı olan bir işlemci. Oyun sisteminde epey süre daha kullanılabilir. bakiyildiz dedi: Ayrıca intelin sitesinde bu işlemcinin bilgilerine baktığımda Maksimum Bellek Kanalı Sayısı 2 yazıyor yani en fazla 2 ram mi takabilirim? Genişletmek için tıkla... 4 kanal da takarsınız ama Quad Channel performansı alamazsınız, yine Dual Channel çalışır.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 2 Haziran 2015 #3 Ölüsü bile yeter En az 3 yıl rahat yeticektir.
K Kadıköy Ziyaretçi 2 Haziran 2015 #4 Ben de 3770K kullanıyorum. 2x4gb RAM var, 2x4 daha almayı düşünüyordum, alırsam kullanamam sanırım öyle mi?
Ben de 3770K kullanıyorum. 2x4gb RAM var, 2x4 daha almayı düşünüyordum, alırsam kullanamam sanırım öyle mi?
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 2 Haziran 2015 #5 Silinen üye dedi: Ben de 3770K kullanıyorum. 2x4gb RAM var, 2x4 daha almayı düşünüyordum, alırsam kullanamam sanırım öyle mi? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz ama X99 ve X79 sistem olmadığı için Quad-Channel çalışmaz.
Silinen üye dedi: Ben de 3770K kullanıyorum. 2x4gb RAM var, 2x4 daha almayı düşünüyordum, alırsam kullanamam sanırım öyle mi? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz ama X99 ve X79 sistem olmadığı için Quad-Channel çalışmaz.
K Kadıköy Ziyaretçi 2 Haziran 2015 #6 Because Im Batman dedi: Kullanabilirsiniz ama X99 ve X79 sistem olmadığı için Quad-Channel çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Quad Channel çalışmamasının dezavantajı ne olur hocam? Yani 16 GB RAM kullanabilirim ama daha mı yavaş çalışır?
Because Im Batman dedi: Kullanabilirsiniz ama X99 ve X79 sistem olmadığı için Quad-Channel çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Quad Channel çalışmamasının dezavantajı ne olur hocam? Yani 16 GB RAM kullanabilirim ama daha mı yavaş çalışır?
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 2 Haziran 2015 #7 Aradaki performans farkını hissedilir derece olucağını pek sanmıyorum oyun ve günlük kullanım için. RAM'i 16 olarak kullanırsın. @Recep Baltaş hocam seni bilgilendirir.
Aradaki performans farkını hissedilir derece olucağını pek sanmıyorum oyun ve günlük kullanım için. RAM'i 16 olarak kullanırsın. @Recep Baltaş hocam seni bilgilendirir.
EmperorsChampion Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 590 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #8 Hala piyasadaki çoğu işlemciden güçlü. Uygun fiyatlı ise hala kullanılabilir diye düşünüyorum.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 2 Haziran 2015 #9 1155 soket tipinin son ve en güçlü işlemcisi.