Intel i7 3770 iyi bir işlemci midir?

canerrras

Hectopat
Daha fazla  
1000 TL'ye bu işlemciyi buldum anakartım en fazla 3. nesil destekliyor oyunlarda falan iyi iş görür mü?

Doğru düzgün para biriktirip güncel/güncele yakın sistem toplayın. 10 küsür yıllık elektronik çöp işlemciye 1000 tl verilmez.

Daha almadım onu da.
Toplam bütçeniz ne kadar yardımcı olalım.
işlemci 13 yıllık güncel oyunları darboğaz yapmayan bi ekran kartıyla 720p civarında low'da 30-40 fps de oynarsınız diye düşünüyorum.

İşlemci 13 yıllık güncel oyunları darboğaz yapmayan bir ekran kartıyla 720p civarında Low'da 30-40 FPS de oynarsınız diye düşünüyorum.

Yanlış düşünüyorsunuz. RDR2 gibi oyunlari bile 1080p 60FPS acabiliyor.

İşlemci 13 yıllık güncel oyunları darboğaz yapmayan bir ekran kartıyla 720p civarında Low'da 30-40 FPS de oynarsınız diye düşünüyorum.

RX 580 buldum 1500 TL'ye bir de ona bakıp alıca. Bir sıkıntı yoksa.

Yanlış düşünüyorsunuz. RDR2 gibi oyunlari bile 1080p 60FPS acabiliyor.

Evet doğru çoğu günümüz oyununları rahatlıkla açıyor.

RX 580 buldum 1500 TL'ye bir de ona bakıp alıca. Bir sıkıntı yoksa.

Tercihiniz güzel, sizi bir sure rahatlikla götürür. Sonraki yukseltmenizde islemci ve anakart degistirmek olur. Yapmaniz gerekeni zaten yapmışsınız ve öneriye ihtiyaciniz olmadığını dusunuyorum.

Doğru düzgün para biriktirip güncel/güncele yakın sistem toplayın. 10 küsur yıllık elektronik çöp işlemciye 1000 TL verilmez.

Bütçe varsa haklısınızda ayiracak bütçesi olan birisi zaten 3770 iyi mi diye sormaz. Yardimci olmuyorsaniz bos yere laf kalabaligi yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…