Zasha95 Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #1 merabalar iki işlemci arasında çok performans farkı var mıdır sız hangısını tercıh ederdınız bu ıkı ıslemcı arasında kaldım yorumlarınızı beklıyorum
merabalar iki işlemci arasında çok performans farkı var mıdır sız hangısını tercıh ederdınız bu ıkı ıslemcı arasında kaldım yorumlarınızı beklıyorum
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 29 Temmuz 2014 #2 Render almıyorsanız farkı hissetmezsiniz. Ekran kartı yüksek olanı alın.
Zasha95 Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #3 tam olarak burda sorun cinema 4d falan bunlarda kasma yasama oranı ne kadardır acaba yada ı5 4200m ne kadar fark var hızında
tam olarak burda sorun cinema 4d falan bunlarda kasma yasama oranı ne kadardır acaba yada ı5 4200m ne kadar fark var hızında
CarEnthusiast Kilopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #4 Zasha95 dedi: merabalar iki işlemci arasında çok performans farkı var mıdır sız hangısını tercıh ederdınız bu ıkı ıslemcı arasında kaldım yorumlarınızı beklıyorum Genişletmek için tıkla... Oyun içinse arada çok az fark var ama youtube a video çekip atıcaksan i7 video render açısından daha iyidir...
Zasha95 dedi: merabalar iki işlemci arasında çok performans farkı var mıdır sız hangısını tercıh ederdınız bu ıkı ıslemcı arasında kaldım yorumlarınızı beklıyorum Genişletmek için tıkla... Oyun içinse arada çok az fark var ama youtube a video çekip atıcaksan i7 video render açısından daha iyidir...
Zasha95 Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #5 Silinen üye dedi: Oyun içinse arada çok az fark var ama youtube a video çekip atıcaksan i7 video render açısından daha iyidir... Genişletmek için tıkla... i5 daha hızlı bılıyorum yanlıs mı acaba m serısı cunku dıgerı u serısı
Silinen üye dedi: Oyun içinse arada çok az fark var ama youtube a video çekip atıcaksan i7 video render açısından daha iyidir... Genişletmek için tıkla... i5 daha hızlı bılıyorum yanlıs mı acaba m serısı cunku dıgerı u serısı