Intel i7 4770 GTX 1070 Sistem Toplama

Megapat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Merhabalar, önceki sistemden kalma 1 senelik Intel i7 4770, Crucial 8 GB 1600 MHz RAM, WD Green 7200 RPM harddisk ve stok soğutucu var. Ekran kartı, anakart, güç kaynağı, kasa ve monitörü değiştirmeyi planlıyorum.
Ekran kartının 1080p uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kartın FE model olduğunu düşünürsek sizce alınabilir mi? Sisteminin uyumu hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada anakart 1150 soket bir anakart, işlemcim ile uyumu açısından seçtim.
@GCN @Yusuf Ensar Ertan @Tristan23 @CJack60 @FurkanEmir41

Son düzenleyen: Moderatör:
Full HD bir monitör kullanıcaksanız GTX 1070 almanın bir anlamı yok, GTX 1070 2k oyunculuk kartıdır.

DSR ile 4K'ya kadar çözünürlüğü artırabilir. Ekran kartına binen yükü artırıp dengeyi sağlamış olur. Gerçek 4K olmayacağı için rahatlıkla sanal 4K çözünürlüğü kaldırabilir bu kart. Sanal 2K'da tahminimce 144 Hz'i yakalayabilir. Test etmedim, emin değilim bu son cümlemden. Yakında GTX 1070 incelemesi gelince az çok anlarız kapasitesini. Founders sürüm alınabilir. Soğutma konusunda başarılı, sese ne kadar tahammülünüz olduğuna göre değişiyor bu başarısı. Kulaklarınızı tıkarsanız 58 dereceye kadar düşürebilirsiniz. Custom sıvı soğutmaya sahip olmayan bir kart için gereksiz düşüklükte sıcaklık değeri. 65-70 derece seviyesinde tutulması yeterli. Sistem güzel. Fırsat bulduğunuzda SSD de eklerseniz kullanımı daha tatlı olur.

Sistemi yavaş yavaş almaya başlıyorum fakat 60 Hz tercih etmek zorunda kalacağım galiba zira VG248QE nin fiyatı arttı fiyatı artıncada vergide normaliyle arttı sizin görüşleriniz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…