Çözüldü Intel i7 4790 Sistem Görüntü Gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Tuna'nın anlattığına göre çok şeyler denemiş ve sonuç yok. Kim ne derse desin o anakartta bios yüklü değil. O yüzden ekrana bir şey gelmiyor. Tuna kardeş eğer imkanın var ise yada yapabiliyorsan kendin bios'u yüklemeye bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'un kendi sitesinden anakartın desteklediği işlemcilere bakarsanız göreceksiniz. 4790 için Bios güncellemesi istiyor. Kendim biosu güncelleyebilmem için görüntü, görüntü için de haswell işlemci lazım. Dün bayağı aradım haswell işlemci bulamadım bilgisayarcılarda falan. O yüzden anakartı iade edip Gigabyte H87-Hd3 veya Asus H97m-PLUS alacağım. Çünkü bu kartlar güncelleme istemiyor.

İşlemcinizin İntel'in sitesinde olan yerin yani bilgi yernin linkini atabilirmisiniz ? Aydın Didim'demi oturuyorsunuz ? .

HDD RESET güç girişini ve diğer güç girişlerini yanlış bağlamışsınız. Anakartın kitapçığında yazar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…