Bilgisayarımın ilk defa çalışmaya hazır gelmesi için bütün güç bağlantılarını yaptıktan sonra monitöre bağlayıp "no signal" yazısını aldıktan sonra biraz araştırma yapmaya başladım. Parçaların bazılarının bozuk olabileceği kanısına vardım. Fakat emin olabilmek içinde anakarttan "beep" sesi verecek bir tür speakera ihtiyacım varmış. Fakat ne yazık ki böyle bir şeye sahip değilim. O yüzden tamamen kör bir biçimde sorunu anlamaya çalışıyorum. Şimdiye kadar yaptığım şeyler arasında bütün güç bağlantılarının tam olarak oturduğundan emin olmak, 24 PIN ATX kablosunun hem PSU hem de anakarta oturtamıyor olmam dışında kablolarda bir sorun göremedim, yeterince bastırdığımdan ve daha çok bastırmam halinde kırılacağından dolayı çok zorlamak istemedim. Onları bir kenara bırakıp ilerideki sorunlara odaklanmaya başladım. İşlemcimi yerinden çıkardım ve altına bakmaya başladım, yamuk bir pin gibi görünmediğinden, çok dert etmediğim bu görüntüyü bir daha görünce danışma gereği duydum;
Anakartın ışıkları yanıyorsa 24pinle alakası yoktur. Bilgisayar çalıştı mı? Ben de geçen gün bilgisayarımı topladım ve aynı sorunla karşılaştım. Benim sorunum ramlerddeydi. Tam takamamışım biraz daha bastırmam gerekti. Ama sakın çok fazla da bastırma. Birde bana anakartının üstündeki debug kodu söyler misin?