Intel i7 4790K GTX 970 FPS Düşme Sorunu

Hasann37

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı yaklaşık 4-5 ay önce aldım;
  • Intel Core i7 4790K
  • MSI GTX 970 4 GB 256 Bit
  • MSI Z97 PRO Gamer
  • 16 GB RAM
Oyunlarda 60 FPS altı almazdım, şimdi bilgisayar 60 FPS almakta zorlanıyor. Bunlara GTA V bile dahil. Bir bileniniz var mı? Bu FPS pat diye niye düştü? Acaba PC performansını mı kaybetti? Çok kullanıyorum, her gün 8-9 saat oyun oynuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarının güzelce bir bakımını yapıp işlemcinin termal macununu yenile. Belki bilgisayarında virüs olabilir bilgisayarınızı virüslerden arındırın. Hiç düzelmez ise format atmayı deneyiniz.

Virüs kaynaklı olabilir.
Donanımsal olabilir , güncel driverleri yükleyiniz.
İşlemci ve ekran kartı fanları temizliği macun sürme işlemleri işini bilen kişilerce yapılmalı bence .

Şimdi pcnin fanlarını güzelce temizledim,`ekran kartı` ve `anakart`ın driverlarını gücleddim `cdden`başka neyapmam lazım,nvidia geforce onlar güncel,işlemcinin varsa onunkinide bulamadım internette aradım ama yok galba :/ yardımcı olurmusunuz yine:) bu arada yine düzelmedi :( düşüp düşüp duruyo fps virüslerdende temizledim gerçi virüs çıkmadı

Virüs kaynaklı olabilir.
Donanımsal olabilir , güncel driverleri yükleyiniz.
İşlemci ve ekran kartı fanları temizliği macun sürme işlemleri işini bilen kişilerce yapılmalı bence .
Şimdi pcnin fanlarını güzelce temizledim,`ekran kartı` ve `anakart`ın driverlarını gücleddim `cdden`başka neyapmam lazım,nvidia geforce onlar güncel,işlemcinin varsa onunkinide bulamadım internette aradım ama yok galba :/ yardımcı olurmusunuz yine:)

Bilgisayarının güzelce bir bakımını yapıp işlemcinin termal macununu yenile. Belki bilgisayarında virüs olabilir bilgisayarınızı virüslerden arındırın. Hiç düzelmez ise format atmayı deneyiniz.
Şimdi pcnin fanlarını güzelce temizledim,`ekran kartı` ve `anakart`ın driverlarını gücleddim `cdden`başka neyapmam lazım,nvidia geforce onlar güncel,işlemcinin varsa onunkinide bulamadım internette aradım ama yok galba :/ yardımcı olurmusunuz yine:)

Fan temizle. PC Temizle. Virüs bulaştıysa sil. Driver'leri güncelle.
Hocam anakart, ekran kartı ve işlemcinin Drıverlerini internetten en güncel olanları indirmelisin. CD'den çıkanlar eski oluyor.
peki bunlar teker teker değil bir sürü :/ ASUSTeK Computer Inc. -Support- Driver & Tools - Z97-PRO GAMER

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı