İntel İ7 4790K Isınma Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Forumda yeni sayılırım. Benim sorunum işlemcimin fazla ısınması. İşlemcim GTA 5 oynarken 70-75 dereceleri buluyor. Keza aynı şekilde render yaparkende 70-75 dereceleri buluyor. Bu değerler normal mi? Soğutucum Zalman reserator 3 max. Bundan bir hafta önce anakartım elektrik gidip gelmesinden dolayı yandı. Acaba işlemcimde hasar almış olabilir mi? Çünkü yanmadan önce böyle bir sıkıntı yoktu. Gerçi yanmadan önce hiç bir kontrol yapmıyordum derece ile ilgili. Yapmadıysan nereden biliyorsun yükseldiğini diye sorarsanız. Anakart değiştikten sonra soğutucu otomatik olarak devir hızını arttırmaya başladı, yanan anakartta böyle birşey yapmıyordu. Hızlanınca bende kontrol ettim bir baktım 70lerde sıcaklık. Acaba Sıvı soğutma bağlantısını yanlış yapmış olabilir miyim? Yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı