Intel i7 4790K Tabanlı Sistem Toplama

Neden bu kadar üst düzey sistemler alıyorsunuz ki ? 7-8 bin TL o sisteme vereceğinize 2500-3000 TL' ye sistemler alsanız da paranız da cebinizde kalsa (en azından oyun için konuşuyorum). O sistemde 7000 TL de GTA V açar, 3000 TL de açar. Ne gerek var ki ?

Neden bu kadar üst düzey sistemler alıyorsunuz ki ? 7-8 bin TL o sisteme vereceğinize 2500-3000 TL' ye sistemler alsanız da paranız da cebinizde kalsa (en azından oyun için konuşuyorum). O sistemde 7000 TL de GTA V açar, 3000 TL de açar. Ne gerek var ki ?
Senin şahsi fikrin. 1 ay içinde 6500-7000 TL arası PC alacağım fakat sadece oyun oynamayacağım. Sunucu kurup, render yapacağım. 3000 TL'lik sistemde bunları ne yazık ki yapamam. Birde oyunları ultra plus'da oynamak var.

Sen bilirsin. Ben sadece oyun oynamak için söylemiştim. Başka işler yapacaksan bilmem. Hem zevkler ve renkler tartışılmazmış.:D
Dediğin zevk renk konusunda haklısın. Ayrıca bu sistemi toplayıp uzun süre yeni sistem toplamamayı düşünüyorum. Bakarsın ki bundan 2 3 yıl önce gta 4 deki grafik istemine bide şimdiki gta 5 e bak. 3 yılda ne kadar değişiyor grafik teknolojisi. Ayrıca render , edit, tasarım da yapacağım. Almışken en iyiye odaklandım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı