İntel i7 4790K ve SLI GTX 970 tabanlı sistem toplama

Kuvvetmira27

Megapat
Daha fazla  
Adsız.jpg

Ayrıca kasa olarak: Cooler Master CM693 + Seidon 120V almayı düşünüyorum.

Şuan için ekran kartının 1 tanesi, 16 GB RAM, 1050W PSU, 250GB SSD satın aldım geri kalanları hafta sonu tamamlayacağım, soru olarak tavsiye ettiğiniz parça var mı? Ve SLI GTX 970 yapmak mantıklı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
- SLI yaparsanız direk ileride upgrade edemezsiniz. Bence tek 980 ya da 980Ti alın ileride upgrade etme imkanınız olur.
- Kasaya gelirsek aynı kasayı ben kullanıyorum, içi gayet serin ve ferah bol bol depolama için SSD ve HDD yeri var. Uzun ekran kartı sığıyor, kablolama desteği de var, penceresi gayet iyi ve büyük içini çok rahat görebiliyorsunuz. Ben kasamdan gayet memnunum. Sıvı soğutma ise giriş seviye bir soğutma olduğu için yüksek değerde O.C yapmayacaksanız yeterli olacaktır.
- Sadece oyun içinse i5 4690k almanız iyi olur, para kıymetli. Anakartı da Gaming 6 alabilirsiniz USB 3.1 desteği var.
- Dediğim gibi Tek GPU kart almanız daha iyi ve o parayla HDD'nizi WD Black serisine yükseltebilirsiniz.

Son düzenleme:
SLI yaparsan eğer; daha çok performans alırsın. Evet doğru. Ancak ileri'de değiştirmek istediğin zaman ikisine de çıkartman gerekecek. Diğer bir değişle upgrade yapması zor. @Mehmetcannn arkadaşımız da belirtmiş. SLI veya TEK 970 yerine, bütçeniz de uygun gözüküyor, 980 veya 980Ti tercih edebilirsiniz. Titan Z/X'de olur.

İşlemci konusunda kesinlikle ödün vermeyin, 4790K'yı yapıştırın hatta para varsa daha bile üst modelini. Almışken, iyisinden almak lazım.

Malesef kasayı kullanmadım ve bilgi sahibi değilim.

S0n olarak da 1050W psu biraz gereksiz ve aşırı olmuş sanki. 750w veya 850'w kafii

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı