Satılık Intel i7 4790K | Zotac Titan X | ASUS VG248QE Sistem

EmirHan ateş

Hectopat
Daha fazla  
Severek kullandığım desktop bilgisayarımı satıyorum. 9 ay önce 9000 TL'ye Nova Bilgisayar'dan toplandı. Garanti belgeleri mevcut, ayrıca kasayı alacaklar için fatura da mevcut. Bütün olduğu gibi parça satışı da var. Önceliğim toplu şekilde satmak, o yüzden kulaklık vs almak isteyen olursa ilk etapta satmayı düşünmüyorum. Ürünlerin tek tek fiyatını belirttim, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • Monitör: ASUS VG248QE [9 ay önce alındı kutusu ve belgeleri mevcut. Jelatinleri bile duruyor.] 900 TL
  • İşlemci: Intel i7 4790K 800 TL
  • Anakart: MSI Z97A GAMING 6 500 TL
  • GPU: Zotac GTX Titan X 12 GB 2750 TL
  • RAM: GSkill RipjawsX 2x8 1600 MHz CL 9 300 TL
  • SSD: Samsung 850 Evo 250 GB 200 TL
  • Kasa: Cooler Master Haf C 942 Big Tower 500 TL
  • PSU: Evga Supernova 1300W 750 TL
  • Soğutucu: Corsair H110 Hydro Series 450 TL
  • Fare: Logitech G502 150 TL
  • Kulaklık: SteelSeries V2 100 TL
  • Modem: Airties Air 5760 200 TL
Fiyatları bu şekilde düşünüyorum. Toplu alacak arkadaşlara bir şeyler yaparım. Sistem gayet güzel ve kullanışlı. Bu oyun kasar mı şu oyunda ısınır mı derdiniz olmasın, tam bir canavar. Parçalar kasada takılı olduğu için resim çekemiyorum. İlgilenen arkadaş olursa resim atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki senin kararın fakat. İkinci el piyasasına göre parçaların fiyatları biraz pahalı. Yani geçen 16Gb 3000mhz DDR4 ram kitini 280 Tl gibi bir fiyata sattım(sıfır üründü kutusunda faturalı) sadece bundan örnek versem bile yeter. Fiyatları bi gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Öncelikle selamlar. Ekran kartına 2250 TL vereyim, pazarlık sünnettir. Garanti belgesi var mı?

Öncelikle selamlar. Ekran kartına 2250 TL vereyim, pazarlık sünnettir. Garanti belgesi var mı?
Asıl hesabım yazım hataları nedeniyle 3 gün ceza aldı. Size ulasabilecegim bir yol varsa konuşalım.

Hocam pm olmadığı için facebook adresinizin linkini veya mail adresinizi verirseniz daha kolay halledersiniz işinizi.

Merhabalar monitör hala satılık mı ve biraz indirim yapabilir misiniz ? 750 -800 tl civarına inebilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı