Intel i7 4790S Sisteme GTX 960 Takmak

Valorian

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bende HP 500-502NT model bilgisayar var. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum, ekran kartım çoğu yeni oyunda sorun çıkarmıyor (Overwatch gibi). Yüksek ayarda oynayabiliyorum ama sınırda gibi geliyor FPS.

Bilgisayarım:
Özellikleri burada ama ben çok fazla bu işlerden anlamadığım için birkaç soru sormak istiyorum;
  1. Alacağım ekran kartıyla bilgisayarım uyumsuzluk çıkarır mı?
  2. Ekran kartı boyutunu biliyorum ama kasada yeterli yer olup olmadağını nasıl ölçebilirim ya da bu özelliklerden anlaşılıyorsa siz söyler misiniz bana?
  3. Güç kaynağı yeterli olur mu?
  4. Başka dikkat etmem gereken bir şey varsa söylerseniz sevinirim.
Almak istediğim ekran kartı:
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi bilgisayarlardan çok anlamıyorum, ne kadar basit tutarsak o kadar iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumsuzluk olacağını düşünmüyorum. PSU'sunu bulamadım internete. Mid Tower'da sorun yaşamazsınız boyutla. 960 yerine rx 460 alırdım.

Uyumsuzluk olacağını düşünmüyorum. PSU'sunu bulamadım internete. Mid Tower'da sorun yaşamazsınız boyutla. 960 yerine rx 460 alırdım.
PSU 180w diyor ama modelinden bahsediyosan bende bulamadım. Ek olarak bu kart normal kartlardan biraz daha büyükmüş sanırsam 29-30 cm civarında, bir sorun çıkarmı acaba?

180W çoğu şeyi çalıştırmaya yetmez. En az 500W PSU alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…