Bir arkadaşım benim kullandığım bilgisayarın aynısından istedi ama aldığım fiyatı görünce biraz geri çekildi .
Biz arkadaşlar GTA 5 ve diğer oyunları için üniversitede Lan Partileri düzenleyecez toplam 8 kişiyiz diğer arkadaşlarımızın bilgisayarları Asus ROG ve MSİ modelleri.
Benim kullandığım bilgisayar MSI gt70 işlemcim i7 4930mx işlemci bana göre jet motoru gibi hızlı yetişemiyorum hızına ve super raid 2 var (1500 mb/s) ve ben bilgisayarı 9.550 tl 'ye aldım.
Aynı kasa bilgisayarda arkadaşın baktığı 6.500 tl civarı . Super raid2 (1500mb/s) ve i7 4800mq işlemci var.
Senin bilgisayarın aynısından alırım hiç sorun değil ama bu bilgisayarın da fiyatı cazip geldi dedi bana.
Aradaki fark çok ise benim bilgisayarın aynısından alacak ama pek de fark yok ise ilk linkteki bilgisayarı alacak yardımlarınızı bekliyoruz.
Lan partilerinde oynayacağımız oyunlar : GTA 5 - BF3-BF4- Payday 2- Watch Dogs ve 2-3 sene sonra çıkacak bu tarz oyunlar. Ultra ve high özelliklerinde pek kasmaması daha iyi hard gamer'ız bu arada.
Farkı 4930MX'in normal hızı 3GHz, turbo hızı 3,9GHz ve 4800MQ ise normal hızı 2,70GHz, turbo hızı 3,7GHz. Oyun için kullanacaksanız aradaki fark çok cüzi olur yani performans bakımından hemen hemen aynı değerleri görürsünüz ekran kartlarınız aynı olduğu için.
Valla sizin o gruba selam versem borçlu çıkarım
Şaka bir yana 2 Laptopta 880M var işlemcilerde 0.2 GHz oynuyor. Pek kaybı olmaz. Genede arkadaşına kalmış aralarında çok büyük bir fark yok.