İntel i7 4800mq ve İntel i7 4930mx işlemci farkı

MaviDumanEtkisi

Hectopat
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Bir arkadaşım benim kullandığım bilgisayarın aynısından istedi ama aldığım fiyatı görünce biraz geri çekildi .

Biz arkadaşlar GTA 5 ve diğer oyunları için üniversitede Lan Partileri düzenleyecez toplam 8 kişiyiz diğer arkadaşlarımızın bilgisayarları Asus ROG ve MSİ modelleri.

Benim kullandığım bilgisayar MSI gt70 işlemcim i7 4930mx işlemci bana göre jet motoru gibi hızlı yetişemiyorum hızına ve super raid 2 var (1500 mb/s) ve ben bilgisayarı 9.550 tl 'ye aldım.

Aynı kasa bilgisayarda arkadaşın baktığı 6.500 tl civarı . Super raid2 (1500mb/s) ve i7 4800mq işlemci var.

Senin bilgisayarın aynısından alırım hiç sorun değil ama bu bilgisayarın da fiyatı cazip geldi dedi bana.

Sizce bu bilgisayar ile MSI GT70 2PE-1425TR performans serisi msı laptop modelleri 24 ay Msı Türkiye servis garantili olarak Pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Bu bilgisayar arasında(bu benim kullandığım model) MSI NB GT70 2PE-1424TR Dominator Pro SuperR2 Extreme Notebook - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Aradaki fark çok ise benim bilgisayarın aynısından alacak ama pek de fark yok ise ilk linkteki bilgisayarı alacak yardımlarınızı bekliyoruz.

Lan partilerinde oynayacağımız oyunlar : GTA 5 - BF3-BF4- Payday 2- Watch Dogs ve 2-3 sene sonra çıkacak bu tarz oyunlar. Ultra ve high özelliklerinde pek kasmaması daha iyi hard gamer'ız bu arada.

Dipnot: Asus ROG önerdim beğenmedi .

Yazdığım oyunlarda bir sorun çıkarır mı? Yükleme hızı gibi. Bir de en az 5 yıl kullanılacak.?

Bu sorularımı da cevaplarsanız başka birşey kalmıyor yalnız 6.000 TL'lik bilgisayarda super raid var. 9.000 TL'lik te ise super raid 2 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla sizin o gruba selam versem borçlu çıkarım
Şaka bir yana 2 Laptopta 880M var işlemcilerde 0.2 GHz oynuyor. Pek kaybı olmaz. Genede arkadaşına kalmış aralarında çok büyük bir fark yok.

Yok be karşim gel sen de katıl istersen .

Benim pc yi kullandı elinden zor aldım . GTA V bekliyoruz şimdi. Bakalım durumlar ne olacak.

Sanırım benimkinin aynısını alacak superr2 var diye

Ya bana kalsa almışken iyisini alsın. Üniversite derdi olmasa ROG Tytan alırdım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…