Çözüldü Intel i7 5930K OC'li İşlemci Sıcaklığı 50 Derece

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet erbay

Hectopat
Islemcımde sıvı sogutma yok. Oyun gırdıgım zaman sıcaklık 50 derecede seyredıyor, oyundan cıkınca da 40 derecede. Acaba bu sıcaklık degerı normal mıdır?
NOT: Overclock yapıldı ıslemcıye, 4.4 GHz'de. Overclocklu halıyle sıcaklık bu degerde. Overclock yapmadan once sıcaklık 35 derece cıvarındaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciyi bende kullanıyorum. İşlemci normalde 3.50 GHz çalışıyor. Boşta 38 derece OC geni ile 4.00 GHz çalıştırdığımda boşta 45-46 derecede oyun oynarken 60'a kadar çıkıyor. Bence değerler çok iyi birde hangi anakartı ve bileşenleri kullanıyorsunuz? O kadar uğraşmama rağmen 4.40 GHz hızı stabil olarak yakalayamadım. En fazla 4.20 GHz'de çalıştırabildim. O da boşta 50 dereceleri görüyor o yüzden fazla bir hız aşırtma yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı