Intel i7-6700 sistemde Chrome kullanırken bilgisayar takılıp kalıyor

Bushidoo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Windows 10'u sıfırladıktan sonra Chrome kullanırken bilgisayarım aniden takılıp kalıyor, hiçbir tepki alamıyorum. Yeniden başlatma tuşu bile işe yaramıyor. Açma kapama tuşuna basılı tutup kapatıyorum. Oyun oynarken falan bu olmuyor. Sadece Chrome kullanırken bu durumla karşılaşıyorum. Tüm driverlarım güncel; sorunun neden kaynaklandığını anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Ekran kartı: GTX 960
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit
işlemci: Intel i7-6700
Bellek: 16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, Windows 10'u sıfırladıktan sonra Chrome kullanırken bilgisayarım aniden takılıp kalıyor, hiçbir tepki alamıyorum. Yeniden başlatma tuşu bile işe yaramıyor. Açma kapama tuşuna basılı tutup kapatıyorum. Oyun oynarken falan bu olmuyor. Sadece Chrome kullanırken bu durumla karşılaşıyorum. Tüm driverlarım güncel; sorunun neden kaynaklandığını anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Ekran kartı: GTX 960
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit
Olay görüntüleyicisine girin ve oradan soruna bakın.

ekran kartı: GTX 960
işletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit

Chrome'u kurup kaldır olmazsa bence zorlama Edge kullan hem daha az RAM yiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı