Intel i7 6700HQ GTX 970M Alienware vs Excalibur

Emirhan 12

Kilopat
Daha fazla  
Alienware:
  • GTX 970M
  • Intel i7 6700HQ
  • 1 TB HDD 7200 RPM
  • 16 GB RAM
Excalibur:
  • GTX 970M
  • Intel i7 6700HQ
  • 1 TB HDD + 256 GB SSD
  • 16 GB RAM
Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi 17.3 inç olacak ve 5500-6000 TL arası olacak. Önerilerinizi bekliyorum. Skylake olacak bir de, şimdiden teşekkürler.

Abi MSI'ın böyle bir modeli var mı veya ASUS'un? Bir de önceki sorumu yanıtlarsan sevinirim.

Excalibur'un SSD avantajı var ancak marka Casper. Bu cümle Alienware almanız için yeterli bir sebep. Böyle konularda bütçenizi belirtmeniz gerek ki öneri yapabilelim.
Yoksa yeni ekran kartlarını beklesem alamazsam ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Intel i7 6700HQ
  • 6 GB GDDR5 GTX "1060" 192 Bit
  • 8 GB RAM
  • 15.6" Ekran
  • 1 TB HDD
  • 240 GB M.2 SATA SSD (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 490 MB/s)
Monster var, 5600 TL.
Siteye girip Özelleştir butonuna basıyorsunuz. Bellek kısmından 16 GB 2x8 2133 MHz olana tıklıyorsunuz, fiyat 5845 TL oluyor. Özelleştirmelerin tamamını en üst seviye işaretlerseniz fiyat 17 bin TL'yi bulabiliyor rahatlıkla. Ürünün başlangıç fiyatı sizin bütçeniz dahilinde, artık özelleştirmeleri size kalmış.

Aynı özelliklerde 17.3" modeli ise başlangıç fiyatı (8GB RAM ile) 5900 TL.

Monster istemiyorum çünkü kasa kalitesi ve tasarımı berbat. ASUS ve ya MSI olabilir.

Abi başka önerdiğin marka var mı? Bir de önceki mesajıma cevap verirsen sevinirim.

MSI laptopları ben de başarılı buluyorum ancak yeni ekran kartlı versiyonları çıkacakken 960'lı sistem almak pek mantıklı gelmiyor bana, bütçeniz müsait çünkü. Ne zaman çıkacağı hakkında kesin bilgi yok bildiğim kadarıyla. Monster diğer firmalardan önce çıkardı, şu an sipariş verip alabileceğiniz için önermiştim. Eğer aceleniz yoksa biraz beklemenizi tavsiye ederim.

Alienware'ın 10xxM serisi çıksa kaç TL olur? Biraz acelem var ve MSI'ın GTX 970M'li modelleri ne kadar veya ASUS'un 17 inç lik PC'leri ne kadar? GTX 970M ile GTX 10xxM serisi arasında büyük fark olur mu? 10xxM serisi ne zaman çıkar diğer markalarda?

Sizce MSI mı Alienware mi ASUS mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…