Intel i7 6700HQ GTX 970M Alienware vs Excalibur

MSI alıp da problem yaşayan pek duymadım. Alienware de iyidir. İkisinden de memnun kalırsın bence. Ama fiyatları daha yüksek olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI alıp da problem yaşayan pek duymadım. Alienware de iyidir. İkisinden de memnun kalırsın bence. Ama fiyatları daha yüksek olur.
Kaliteli olması önemli f/p istiyorum açıkçası ve uzun süre problemsiz götürebilecek bir pc almak istiyorum ve markadan ziyade o markaların modellerini önerebilir misiniz?

Bu siteden getirme şansınız yok bildiğim kadarıyla. Amerika'dan gelen birisi valize koyup getirebilir, vergi ödemenize de gerek kalmaz. Vergi dahil $2124 dolar yapıyor, güncel kur ile 6202 TL. Vergi hariç 5256 TL. Eğer GTX 1060'lı laptop istiyorsanız Pascal laptop modellerinin biraz daha yaygınlaşmasını beklemelisiniz.

Amerikapostam gibi aracı sitelerle getirilebilir sadece. Onlar da %8 komisyon alıyorlar. Yani 6700 TL yapar bu da.

O biraz bütçeye göre pahalı oluyor maalesef Amerika'da arkadaşım yok. Az önce Alienware'da çalışan bir arkadaşla konuştum, Alienware cephesinde Pascal ekran kartları yıl sonu gibi çıkacakmış. Ben de Alienware'ın tasarımını çok sevdiğim ve kasa kalitesi iyi olduğu için onu düşünüyorum ve biraz acelem var. Alienware'dan fiyat bilgisi bekliyorum, bugün akşama kadar belli olacakmış haber veririm.

Amerika postam güvenilir mi ?

Sahtekar olsa niye önereyim dostum? Güven sorunu olsa belirtirim. Amerikapostam gibi bir sürü firma var, hangisiyle alışveriş yapacağınız size kalmış. Aceleci davranıyorsunuz, son sözüm de bu olsun. Sabırlı olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…