Intel i7-6700HQ sanallaştırma kullanılamıyor

myn

Hectopat
Intel i7-6700HQ işlemcimde sanallaştırma var olarak gözüküyor fakat emülatörlerde tost makinesi misali performans alıyorum. Ve BIOS seçeneklerime baktığımda sanallaştırma, vt, virtualizaton benzeri bir ayar -hatta CPU ile alakalı olan bir pencere bile- göremiyorum. Güncelleme yapmam mı lazım? Lazımsa nasıl yapacağım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-02-10 150305.png
    213,4 KB · Görüntüleme: 114
Etkin diyor fakat neden BIOS'umda bununla ilgili bir ayar yok? Ve neden emülatorlerde düşük performans alıyorum?

Etkin diyor fakat neden BIOS'umda bununla ilgili bir ayar yok? Ve neden emülatorlerde düşük performans alıyorum?

Ben bilgisayarı yeni aldım hiçbir ayara ellemeden aktif oldu diğer sistem özelliklerinizi ve kullandığınız emulatoru oynadığınız oyunu söyler misiniz?

Sanallaştırma teriminin anlamı zaten mantıksal işlemcileri her işlemciye 2 tane kullandırtmak görev yöneticisinde performans CPU yerini atar mısınız? Oradan açık olup olmadığı anlaşılır ve performans sanallaştırmayla alakalı olmayabilir.

Hocam, laptop BIOS sistemi biraz farklı. Fazla hakim değilim. Fakat emülatör en iyi sistemde bile sıkıntı yapabiliyor. Benim büyük oğlan farklı bir Gameloop bulmuş. Onu kurdum takılmalar epey gitti. Bulabilirsem atarım. Buldum hocam. Videoda link var. Kurup deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atabilirseniz çok iyi olur gerçekten şu GameLoop'u indirdiğimden beri performans sıkıntıları bitmedi

Şu an sanallaştırma açık nereden anladın diye sorarsan her işlemciye iki adet mantıksal işlemci dağıtılır sanallaştırma açıkken ve sendede öyle performans düşüklügü sistemle veya emülatörle alakalı olabilir.

GameLoop ve BlueStacks'te PUBG Mobile oynamaya çalışıyorum.
Eki Görüntüle 873590

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…