Intel i7 6700K GTX 1060 vs Intel i5 6600K GTX 1070

Alt tarafı eğleniyoruz, yasak mı? Hem yardım ederiz, hem de gülüp geçeriz.
Hocam misal az önce biz tüm mesajları okumamıştık. Bizim gibi davranip ama bilgisi olmayan biri gidip öyle sistem yaparsa ne olcak? Aklında öyle kalırsa falan. Gereksiz bence. Şaka olduğu belli etmeli aynı mesajda.

Şaka bir yana anakartı H110 yapıp İ5 6400 ve GTX 1080 zorlanmalı.

Sonradan belli edilmiş, ayrıca arkadaş başka bir mesajda şaka yaptığını söylerse, ve o kişi bütün mesajları okumayıp böyle yaparsa suçu kendisinde bulmalı, bi zahmet bütün mesajları okusun yani, 1 dakika bile sürmez. Ayrıca arkadaş soru da sorabilir, "eğer böyle yaparsam daha iyi mi olur" gibisinden, tamam mı hocam. Elbette siz de haklısınız. Ama arkadaş sadece o mesajı okursa hata kendisinde.

Hocam çok havalı adamsınız sizi takdir ediyorum.

İ5 6600K - GTX 1070 işlemci ve ekran kartına sahibim. OverClock'umu yaptım rahatım. Mis gibi stabilite mis gibi oyun performansı. Şu ana kadaf çok memnunum işlemci ve ekran kartımdan.

Uzun ömürlü olsun ileride ekran kartı değişimi yaptığında sorun olmasın sadece ekran kartını değiştirip kurtulayım dersen i7. Fakat ileride darboğaz riski olduğunu bilirsen ilerki zamanlarda çok güçlü gpu lar çıkacagi için darboğaz riski çıkar ama i5 li olanın gpu su güzel fakat 2k monitor öneririm.

Yahu ben hem i7, hem de GTX 1070 önerdim, kimse görmedi mi? Üstelik o iki sistemin fiyatına çok yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…