Merhaba arkadaşlar,
Bir sistem topluyorum, hem oyun hem de bazı render ve benzer işler için. Öncelikle belirtmek isterim ki oyunlarda çok fazla 1080p üzerine çıkmıyorum. Zaten şu an kullandığım monitörüm de üzerini desteklemiyor. İleride ekran kartı yükseltmesiyle devamlılığını getirebileceğim bir sistem hazırlamaya çalıştım. RX 470 izlediğim kadarıyla bana göre tam bir F/P ürünü. Sistem ile ilgili önerilerinizi ve yorumlarınızı rica ediyorum. Sistemi hemen toplamayacağım en azından 3-4 aylık bir süreç var. Bu sürede fiyatlar değişkenlik gösterebilir.
RX 470 fiyat-performans ürünü, çok başarılı bir kart. Fakat bu fiyata İşlemci ve Anakartı düşürerek ekran kartını GTX 1070 yapabilirsin diye düşünüyorum.
RX 470 fiyat-performans ürünü, çok başarılı bir kart. Fakat bu fiyata İşlemci ve Anakartı düşürerek ekran kartını GTX 1070 yapabilirsin diye düşünüyorum.
Aslında düşüncem ekran kartını F/P oranında tutup diğer parçaları ileri dönük bırakmak. Bu sayede ileri yıllarda sadece ekran kartı yükseltmesi ve overclock ile sistemin idare edebilmesini amaçlıyorum. Ram'ler şuanlık 8 GB ancak bir 8 GB daha ekleyip 16 GB'a yükselteceğim.
@BERWAR arkadaşında dediği gibi ,ekran kartı sistem için düşük kalmış fakat anlattığın duruma göre ben sistemini beğendim amacına uygun olmuş. Ssd konusunda 120gb yeterli olmayacaktır. Arttırmanızı tavsiye ederim.