Öncelikle merhabalar. Daha önce 980 TI sistem toplama gibi bir isteğim vardı ancak daha sonra yeni gelecek mimari sebebi ile 980 TI'dan vazgeçtim. Yeni mimari çıktığında ona yükseltmeyi planlıyorum. Autocad, 3DS Max, Blender, Comp-DeComp gibi işlemleri yapacağım. Oyunlar ise GTA 5, BF3-4, Crysis 3, Diablo 3, Black Ops 3 gibi oyunlar olacak. Önerileriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Selam dostum. Yapacak olduğun işlemlerde özellikle blender da sistem epey ısınacaktır diye düşünüyorum. Tecrübeyle sabit iyi soğutmaya bak. Ayrıca şöyle ufak bi değişiklik önerebilirim sistemde
Selam dostum. Yapacak olduğun işlemlerde özellikle blender da sistem epey ısınacaktır diye düşünüyorum. Tecrübeyle sabit iyi soğutmaya bak. Ayrıca şöyle ufak bi değişiklik önerebilirim sistemde
Öncelikle teşekkür ederim, ya aslında anakartı msi düşünüyorum z170a gaming pro yerine m5 daha iy olacak ise msi m5 almayı tercih ederim.Yoksa gigabyte kötü olduğundan değilde msi daha sıcak bakıyorum.Bu arada h80i gerekli soğutmayı sağlar mı yoksa başka bir modele geçmeliyim ?
Yaza çıkacak anca şuan ki durumla örnek vermek gerekirse 980 ti lightning gibi bir sürümün çıkması muhtemelen gelecek yıla kalacak yani neredeyse 1 yıl kullanacağım bu ekran kartını.Bu 1 yıllık süreye çıkış tarihinin belli olamaması, üreticilerin yeni mimarili kartları çıkarma süreci ve bu ürünlerin Türkiye'ye gelmesi gibi süreçleri içinde barındırarak ele alıyorum bu zaman dilimini.