Intel i7 6700K Sisteme Z170 Anakart ve GTX 1070 Ekran Kartı Önerisi

BerkayDilaver

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemin sipariş verdiğim kısmı ;
  • Kingston HyperX Savage (2x8) 16 GB 3000 MHz CL15 RAM
  • Kingston HyperX Savage 240 GB SSD
  • Intel i7 6700K İşlemci
  • Zalman Z11 Neo Kasa
  • Zalman ZM-700 GLX 700W 80 Bronze Güç Kaynağı
  • Seagate Surveillance 1 TB 7200 RPM 64 MB Harddisk
Ekran kartı konusunda MSI GTX 1070 ve ASUS GTX 1070 arasında kaldım. Anakart konusunda ise MSI Gaming M7 ve ASUS Maximus VIII Hero arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemin sipariş verdiğim kısmı ;
  • Kingston HyperX Savage (2x8) 16 GB 3000 MHz CL15 RAM
  • Kingston HyperX Savage 240 GB SSD
  • Intel i7 6700K İşlemci
  • Zalman Z11 Neo Kasa
  • Zalman ZM-700 GLX 700W 80 Bronze Güç Kaynağı
  • Seagate Surveillance 1 TB 7200 RPM 64 MB Harddisk
Ekran kartı konusunda MSI GTX 1070 ve ASUS GTX 1070 arasında kaldım. Anakart konusunda ise MSI Gaming M7 ve ASUS Maximus VIII Hero arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.
MSI yazılımsal olarak daha iyi ve Anakart çok yüksek seçme Asus Z170 Pro Gaming yeter artar da.

MSI yazılımsal olarak daha iyi ve Anakart çok yüksek seçme Asus Z170 Pro Gaming yeter artar da.
Uzun bir süre bilgisayar parçalarıyla uğraşmamak için alabildiğim en kaliteli ürünü almaya çalışıyorum. Benim sizlerden istediğim bilgili olan birinin ayrıntılı şekilde yardımcı olması. Çünkü almışken problemsiz ve kaliteli bir sistem almak istiyorum.

Uzun bir süre bilgisayar parçalarıyla uğraşmamak için alabildiğim en kaliteli ürünü almaya çalışıyorum. Benim sizlerden istediğim bilgili olan birinin ayrıntılı şekilde yardımcı olması. Çünkü almışken problemsiz ve kaliteli bir sistem almak istiyorum.
Pekala anakartlarda işlemcinize ve raminize göre seçim yapılmalıdır Asus Z170 Pro Gaming hesaplı ve kalitelidir Maximus serisine gerek yok Msi yazılımsal ve servis olaraktan önerim olur (Ekran Kartında).Anakarta yatıcaracağınız ekstra parayla bir UPS alabilirsiniz ve sistem daha güvenli olur.

Asus Z170 Pro Gaming
MSI Z170 Gaming M5

MSI GTX 1070 Gaming X
EVGA GTX 1070 FTW

Seç beğen al bunlar sağlam.

Anakart olarak AsRock'ta alabilirsin. 5 Eylül'de Teknobiyotik'te.

Kendi yorumum olarak burada sadece ses yonga kalitesi açısından tartışılabileceğini düşünüyorum. İkisi de çok başarılı ses verimliliğine sahipler. @heavystorm01 mahlaslı güzel dostumuzun yaptığı yorumdur. Buyrun o yorum;

Kolay olması açısında Asus ve MSI olarak kısaltacağım. İkisi arasında kalıp M7 aldım. Gayet memnunum.

Asus'un avantajları:
  • Daha fazla SATA portu,
  • Daha fazla fan girişi(Asus 7, MSI 5)
  • Daha iyi ses yongası.
MSI'ın avantajları:
  • 2 adet M2 portu(Asusta 1 tane bulunuyor),
  • Otomatik OC seçenekleri aşırı kolaylaştırılmış. Hiç anlamayan biri bile rahatlıkla OC yapabilir.
  • Daha yüksek OC potansiyeli,(Daha fazla faz sayısı ve daha kaliteli kapasitörler, aşırı akım koruması)
  • Uzun ve ağır ekran kartları için PCI slotları çelik ile güçlendirilmiş,
  • Daha şık görünüm.(Şahsi görüşüm)
Belli başlı bu avantajlar dışında iki kartta USB 3.1 desteği sunuyor, yeterli sayıda USB 3.0 girişi mevcut. Herhangi bir probleme karşı iki kartta da kolay BIOS sıfırlama seçenekleri mevcut. Kişisel tercihe bağlı bir durum. İki kartta iyidir.

Asus Z170 Pro Gaming
MSI Z170 Gaming M5

MSI GTX 1070 Gaming X
EVGA GTX 1070 FTW

Seç beğen al bunlar sağlam.

Anakart olarak AsRock'ta alabilirsin. 5 Eylül'de Teknobiyotik'te.
5 Eylül'e kadar vaktim yok. Ekran kartı için kararımı Msı Gtx 1070'den yana vericem. Anakart konusunda ise MSI m7 almaya karar verdim.

Kendi yorumum olarak burada sadece ses yonga kalitesi açısından tartışılabileceğini düşünüyorum. İkisi de çok başarılı ses verimliliğine sahipler. @heavystorm01 mahlaslı güzel dostumuzun yaptığı yorumdur. Buyrun o yorum;

Kolay olması açısında Asus ve MSI olarak kısaltacağım. İkisi arasında kalıp M7 aldım. Gayet memnunum.

Asus'un avantajları:
  • Daha fazla SATA portu,
  • Daha fazla fan girişi(Asus 7, MSI 5)
  • Daha iyi ses yongası.
MSI'ın avantajları:
  • 2 adet M2 portu(Asusta 1 tane bulunuyor),
  • Otomatik OC seçenekleri aşırı kolaylaştırılmış. Hiç anlamayan biri bile rahatlıkla OC yapabilir.
  • Daha yüksek OC potansiyeli,(Daha fazla faz sayısı ve daha kaliteli kapasitörler, aşırı akım koruması)
  • Uzun ve ağır ekran kartları için PCI slotları çelik ile güçlendirilmiş,
  • Daha şık görünüm.(Şahsi görüşüm)
Belli başlı bu avantajlar dışında iki kartta USB 3.1 desteği sunuyor, yeterli sayıda USB 3.0 girişi mevcut. Herhangi bir probleme karşı iki kartta da kolay BIOS sıfırlama seçenekleri mevcut. Kişisel tercihe bağlı bir durum. İki kartta iyidir.
Anakart olarak şuan MSI alıcam gibime geliyor. Her yerde çok olumlu yorumlar var. Ve tercihte kararsız kalanlar genellikle MSI seçmiş oldukçada memnunlar. Dediğin gibi ses yongasında ki düşüncene katılıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı