famous Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 4 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar Hepsiburada'dan alacağım bir soğutucu istiyorum. Kasayı sormanıza gerek yok, yeterince büyük. Kule tipi istiyorum yanında termal macunda önerirseniz sevinirim. Anakartım Asrock B150M ProV4. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2018
Arkadaşlar Hepsiburada'dan alacağım bir soğutucu istiyorum. Kasayı sormanıza gerek yok, yeterince büyük. Kule tipi istiyorum yanında termal macunda önerirseniz sevinirim. Anakartım Asrock B150M ProV4.
K kılıcbozan_cellat Decapat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 14 4 Ağustos 2018 #2 famous dedi: Arkadaşlar Hepsiburada'dan alacağım bir soğutucu istiyorum. Kasayı sormanıza gerek yok, yeterince büyük. Kule tipi istiyorum yanında termal macunda önerirseniz sevinirim. Anakartım Asrock B150M ProV4. Genişletmek için tıkla... noctua ürünlerine bakabilirsin.
famous dedi: Arkadaşlar Hepsiburada'dan alacağım bir soğutucu istiyorum. Kasayı sormanıza gerek yok, yeterince büyük. Kule tipi istiyorum yanında termal macunda önerirseniz sevinirim. Anakartım Asrock B150M ProV4. Genişletmek için tıkla... noctua ürünlerine bakabilirsin.