i5-8400 daha iyi bir işlemcidir. Gerek oyunlarda gerek testlerde önde. Boşuna para harcayıp i7 almayın. Aralarında ufak tefek fark var. Gözle görülemeyecek kadar az.
O zaman size sorum var neden bazı iphone modelleri diğer telefonlardan kötü olmasına rağmen fiyatı çok yüksek. Belki Nusret daha güzel ama neden ağız tadınıza uygun bazı şeyler daha ucuz? bunların çoğu marka olmasından ve isminin çok duyulmasından ortaya çıkıyor. Yani anlayacağın i7'nin performansına vereceğin para dışında markasına para veriyorsun.
Nedir bu Ryzen sevgisi anlamadım gitti. Ben 2011 yılında i7-2600 aldım ve halen kullanıyorum ve sistemimde 1060 var. En ufak darboğaz bile söz konusu değilken sen burada 2017 yılında çıkmış Ryzen öneriyorsun. Söyle bana o kadar eski bir işlemci böyle bir performans verirken neden i5-8400, 1600'den kötü olsun?
@The Man From E.A.R.T.H. yaptığınız AMD fanboyluğudur. @Barış Altun siz de Intel fanboyluğu yapmayın lütfen.
Eğer oyun odaklı olacaksa Intel öneririm. i5 8400, i7 7700'den daha performanslıdır.
Bazen render alır, bazen oyun oynarım diyorsanız AMD Ryzen serisine yönelin.
@aybrktrhn i5-8400 2.8GHz hızında, peki bu turbo boost denilen özellik oyunlarda mı devreye giriyor yoksa biz kendimiz mi açıyoruz. Ayrıca anakartlar bu işlemcinin 4GHz frekansını kaldırabilir mi? en düşük olanı.